Това се казва в декларация на американската дипломатическа мисия у

...
Това се казва в декларация на американската дипломатическа мисия у
Коментари Харесай

САЩ натъжени заради Луковмарш

Това се споделя в декларация на американската дипломатическа задача у нас. „ Генерал Христо Луков е покровител на нацизма, който проповядва омразата и несправедливостта, а не човек, заслужаващ почитание “, акцентират от посолството на Съединени американски щати.

„ Ние още веднъж показваме признателност за всеотдайните старания на българското държавно управление и на кмета на София Йорданка Фандъкова, осъждащи похода и призоваващи всички българи да се обединят към позитивните образци в историята на страната. Посолството изцяло поддържа демократичния принцип на свободата на словото, само че по едно и също време с това се причислява към множеството гласове, осъждащи омразата и нетолерантността “, се споделя още в декларацията.

”Заедно за Европа” - това желаеха на немски на Луковмарш >>


По-рано изпълнителният шеф на Световния еврейски конгрес Робърт Сингер благодари на Цветан Цветанов и ГЕРБ за позицията им за Луковмарш.

"От името на Световния еврейски конгрес и нашия ръководител Роналд Лаудер, бих желал да изразя нашата сърдечна благодарност към Вас за Вашата мощна персонална позиция против Луковмарш, както и тази на Политическа партия.

"За нас значи доста, че вършиме всичко по силите си, с цел да запазите прелестните обичаи на България и да предотвратите този явен опит да се опетни положителното име на България. Аз и сътрудниците ми с наслада ще поставим старания, с цел да засилим още повече непоклатимата връзка на другарство, която свързва нашите два народа ", написа още в писмото, изпратено до зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, представено от пресцентър на партията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР