Това съобщиха от Районния съд в крайморския градПодсъдимият бе признат

...
Това съобщиха от Районния съд в крайморския градПодсъдимият бе признат
Коментари Харесай

Мъж от Варна получи условна присъда за нападение над лекар

Това оповестиха от Районния съд в крайморския град

Подсъдимият бе приет за отговорен в това, че вечерта на 17 септември 2020 година, откакто разбрал за гибелта на своя родственица – пациент в една от клиниките на УМБАЛ „ Св. Марина “- Варна, блъснал дежурния медицински експерт и му предизвикал лека телесна щета, при и във връзка осъществяването на функционалността му. В резултат на ударите лекарят получил травматичен оток и кръвонасядания по главата и тялото.

На разпоредителното съвещание по делото през днешния ден Районен съд - Варна конституира потърпевшия медицински експерт като частен обвинител. По искане на страните и откакто се реши, че няма спънки производството по делото да продължи неотложно, се пристъпи към разглеждане на постигнатото сред страните съглашение. Подсъдимият призна виновността си, сервира извиненията си към лекаря и изрази страдание за случилото се, което отдаде на острата стресова реакция от загубата на непосредствен.

55-годишният обвиняем бе наказан на 8 месеца отнемане от независимост, чието осъществяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години. В негова тежест са направените разходи по делото. Съдебният акт е финален.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР