Това са пресилени изказвания. Аз не изпитвам никакви негативни чувства

...
Това са пресилени изказвания. Аз не изпитвам никакви негативни чувства
Коментари Харесай

Бойко Рашков с горещ коментар за екшъна с колата на Горанов ...

Това са пресилени изявления. Аз не изпитвам никакви отрицателни усеща към този човек, тъй че евентуално е сюрпризиран. Ето, той даже упрекна и премиера, че надали не, министър председателят оказвал институционален напън някому. Това разяснява вътрешният министър Бойко Рашков запитан за изявление на Сотир Цацаров, че достъпът му до класифицирана информация е лишен като персонално възмездие от Бойко Рашков.

В отговор на въпрос Рашков уточни пред медиите, че напълно не е по този начин просто, както се пробваха някои да показват случая с автомобила, с който Владислав Горанов в края на предходната година се опита да напусне страната през Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина. „ Тази кола е търсена от Интерпол по искане на Русия. И тази кола мога да кажа, че напълно не е по този начин нова, както твърдеше и той, както твърдеше и притежателят на фирмата”, сподели Рашков. По думите му следствието, което се организира в ГДНП към този момент е няколко тома и там са открити доста странни обстоятелства. „ Например, към този момент, нека да не са се излъгали сътрудниците, само че данните са, че колата е примерно създадена август 2018г., а регистрацията й е на 1 януари 2018 година на тази кола.”, сподели той.
Свързани вести Рашков разгласи значими промени: Вадят пожарникарите от Министерство на вътрешните работи Шокиращо, джипът на Горанов е без досие в КАТ Цирк! Владислав Горанов избяга с търсена кола Скандалът с Цацаров се разраства. Кирил Петков се усъмни в теч на информация ВИДЕО
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР