Това са ни го завещали нашите дедиВ обществено-политическия живот на

...
Това са ни го завещали нашите дедиВ обществено-политическия живот на
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите предци
В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят значими фактори. И двете групи не ги е грижа за интереса на българските жители. Това съобщи в ефира на „ “ по Народоосвободителна въстаническа армия евродепутатът и съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

Няма нито една декларирана политическа мощ, която да пази единствено и само интереса на българските гласоподаватели – едните слушат американското посолство, другите – съветското, сподели Джамбазки и даде образец с евроинтеграцията на РСМ.

Това, което, е да съберем хора, които не зависят от нито едно посолство, безапелационен е Джамбазки. Вижте – американците ги натиснаха и те го направиха наведени. С това потвърдиха, че са чиновници, а не български народни представители, сподели евродепутатът и добави, че в Европа никой не се интересува от тази тематика.

Темата Македония ще бъде изчерпана едвам тогава, когато няма граница сред Охрид и Черно море. Това са ни го завещали нашите предци и то може да стане единствено посредством Европейския съюз, безапелационен е съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация.

Как ще посрещнат българите зимата? България би трябвало да търси разновидности да не е подвластна от един снабдител. Дълги години зависимостта ни от един газов снабдител беше извор на политическа корупция, добави Джамбазки.

Когато вицепремиер беше министър Каракачанов, имаше доста шегички за армията, а в този момент тези шегички още ли са смешни? Помните ли голямата опозиция да се подпише договорът за самолетите, в този момент това към този момент не е смешно, сподели съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР