Това са и основните съставки за подобряване на цялостната имунна

...
Това са и основните съставки за подобряване на цялостната имунна
Коментари Харесай

Безценните Съвети На Баба: Това Средство Продухва Артериите, Подобрява Имунната Система И Това Далеч Не Е Всичко!

Това са и главните съставки за възстановяване на цялостната имунна система, както и за детоксикация и регенерация на организма.

Необходими артикули:

2 литра вода

4 лимон

4 огромни скилидки чесън

2 супени лъжици настърган корен от джинджифил /коренът да бъде към 3-4 см

Начин на подготвяне:

Добре измийте лимоните и ги нарежете на филийки. Обелете чесъна и го сложете в блендер дружно с джинджифила и лимона и разбъркайте всичко дружно до приемането на хомогенна примес.

Сложете сместа в тенджера и прибавете вода. Разбърквайте понякога, до момента в който не кипне. След няколко минути махнете тенджерата от котлона и оставете сместа да изстине.

След това прецедете течността и я съхранявайте в буркан или в стъклена бутилка.

Пийте по чаша от тази напитка в продължение на 2 часа преди всяко хранене на празен корем. Тази процедура се повтаря всеки ден в продължение на 3 седмици. Можете да добавите малко мед, в случай че не може да търпите естествения усет на сместа, написа " От Баба ".

Резултатите от потреблението на това средство ще бъдат забележими след първата или втората седмица. Вашите енергийни равнища и здравето ви като цяло доста ще се подобрят. Освен това, този необикновен инструмент също ще ви помогне при положение на проблеми с кръвоносните съдове или на камъни в бъбреците.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР