Това просто правителство се опитва да сложи фирма посредник, която

...
Това просто правителство се опитва да сложи фирма посредник, която
Коментари Харесай

Джамбазки: Поведението на управлението е глупашко, фриволно и некадърно

" Това просто държавно управление се пробва да постави компания медиатор, която да купува още веднъж съветски газ и да го продава на България с надценка. Това вършат тези хубавци. Това им е играта. Всички лиготии, с които се мазнеха пред западните си ментори и американски работодатели, че били самостоятелен, че се отделят, че ще докарат четири пъти по-евтин газ, са с цел да прикрият истината. Това от тях се назовава победа на демокрацията. Това е обеден грабеж ".

Това разяснява пред БНР евродепутатът и съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки. И уточни, че втечнен газ няма по какъв начин да бъде по-евтин от подобен, който идва по тръба.

Той определи поведението на ръководството като " глупашко ", " фриволно " и " неспособно ".

" Големите стопански системи откриха метод да продължат да използват своите количества. Попитах иронично Европейската комисия за европейската взаимност. Лицемерие е, тъй като България заплаща цената. Нашите се държат глупашки, с цел да се докарат пред американците. И повторно, с цел да могат през компанията медиатор да купят още един път съветски газ, единствено че по-скъп, с цел да ни го продадат ".

В предаването " Политически НЕкоректно " евродепутатът заяви, че през седмицата е бил част от евроделегация в Албания и при среща с албанския министър-председател Еди Рама е съумял да изложи позицията, че Албания би трябвало да се отдели от РСМ при договарянията с Европейски Съюз, тъй като Брюксел е отговорен за закъснение на началото на договарянията, а не София.

" България няма забележки към Албания. Ако тук не се извърши национално изменничество, след месец Албания ще изиска да се раздели и ще тръгне по своя път. Тогава РСМ ще би трябвало да се преценява и да стартира да ползва контракта, ще би трябвало да работи. Това ще понижи и натиска над нас. Много физиономии в Брюксел ще се трансформират киселичко... Но е добре да се знае, че нито една европейска столица в миналото мисли да приключи договаряния с РСМ или с Албания ". 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР