Това пише Александър Невзоров, известен руски журналист, бивш депутат в

...
Това пише Александър Невзоров, известен руски журналист, бивш депутат в
Коментари Харесай

Руският публицист Невзоров: Толкова сме зле, че и България ще ни превземе...

Това написа Александър Невзоров, прочут съветски публицист, някогашен народен представител в Държавната дума и някогашен доближен на Путин.

От путинската войска се искаше единствено да се изсипе и да окупира неохраняемия Херсон; да набучи на всички места знаменцата си и да удуши по мазетата тия бабички, които заплюваха путинската войска в лицето, изяснява той.

Това е единственото, което можа да направи армията за три месеца война.Това победоносие на Путин излезе по-скъпо от всички войни, които е водила Русия от XV век насам.
Виждаме някакъв неуместен и изключително ослепителен образец на военно-политическа гъзообразна несръчност, нещо сензационно. Такива неща поначало не се случват. Но Путин някакси съумя да го реализира. И това е единственият резултат от три месеца война.

За тази демонстрация на всемирно великолепие цената към този момент възлиза на към 30 000 съветски натрупа. Пикантна детайлност е, че цялостното неявяване на боеспособна войска е очевидно за всички. Вижда го целият свят, показва той в YouTube канала си.

Ние знаем, че към Русия в този момент се е струпала навалица очевидци на този срам – деликатни очевидци, най-вече недоброжелатели. Те виждат, че с такава войска Русия може да бъде завладяна с голи ръце даже от България, може би.

Всичко и за всеки е явно. Става ясно, че единственото, което умеят бранителите на съветското родно място, е да се скрият по-далеч от съперника и да мятат ръждиви руски ракети. Ако може някак от безвредно разстояние да тряскат на шанс това руско желязо в по-голямшки градски цели от вида на културни домове, детски градини, лечебни заведения и други крупни цели.

Командването е безредно, бездарно и алкохолизирано, безапелационен и пубилицстът.

Тоест умеят да убиват с ракети, да грабят градове и да насилват. За това ги бива. И нищо повече към този момент. Но всички тези фокуси, които демонстрира в този момент путинската войска в Украйна, няма да правят работа при една отбранителна война на лична територия. Ето това е позорната истина, уви, звършва търсеният Невзоров.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР