Това пишат от Консервативно-патриотично движение, чийто членове са куриозният ММА

...
Това пишат от Консервативно-патриотично движение, чийто членове са куриозният ММА
Коментари Харесай

Смях: ММА биячът Стъки, иска оставката на Бойко Рашков

Това пишат от Консервативно-патриотично придвижване, чийто членове са куриозният ММА бияч Станислав Недков – Стъки, Недялко Недялков и Юлий Москов, до медиите.

Ето писмото без редакторска интервенция:

Човекът, одарен с най-вече репресивна власт и благоприятни условия по силата на професионалните си отговорности, размахва пръст на публицисти, неудовлетворен от сложени от тях въпроси. Консервативно-патриотичното придвижване (КПД) възразява остро против похищението над независимостта на медиите и намесата в публицистичната им политика от страна на върховен държавен чиновник.

Настояваме за оставката на господин Бойко Рашков, който в последните дни свърза името си и с безпринципни уволнения на висши офицери от управлението на Министерство на вътрешните работи с дълготраен опит и престиж в системата.

Призоваваме принципала на служебното държавно управление – президента Румен Радев, да влезе в пълномощията си на обединител на нацията и поръчител за народна власт и да изтегли от кабинета изживяващия се като цензор вътрешен министър.

КПД ще изпрати сигнали до посланиците на страните от Европейски Съюз, както и до „ Репортери без граници “ за държанието и заканите на господин Бойко Рашков.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР