Това обяви на брифинг пред журналисти служебният министър на вътрешните

...
Това обяви на брифинг пред журналисти служебният министър на вътрешните
Коментари Харесай

Купеният вот под надзора на служебното МВР - почти на 0

Това разгласи на брифинг пред публицисти служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков, който показа резултатите от дейностите на силовото ведомство по време на изборите за 46-то Народно заседание.

Двама някогашни министри на вътрешните работи от ГЕРБ са подсигурили успеха на Борисовата партия, отсече Рашков. По време на изборите на 11-ти юли купеният избор не се е отразил на крайния резултат, уточни още служебният министър.

Рашков бе безапелационен - по време на тези избори силовото ведомство не е слугувало на нито една партия. Според него предходното управление “не си е мръднало и дребния пръст”. Той напомни откритите в Хасково описи с 28 хиляд. гласоподаватели. По думите на Рашков това е казус - в никакъв случай у нас не са откривани описи с лица, които се готвят да им бъде платено, с цел да гласоподават за съответна партия.

“Имаме доста повече формирани досъдебни производства за пазаруване и пласиране на гласове. Те са близо 100 на брой. Преди 4 април се брояха на пръстите на двете ръце”, сподели Рашков.

Случаят с кмета на Поморийското село Бата също бе почетен с коментар от страна на Рашков. По време на свое посещаване точно там някогашният министър председател и водач на ГЕРБ в прям бяс се обърна към Рашков поради заканата му от парламентарната естрада, че има време да се разправи с него.

В събота Борисов в характерен за себе си жанр отвърна: С гол г*з таралеж ще мачкаш.

Бившият министър председател даже изиска Рашков да се извини на потърпевшия селски кмет, който бил непозволено арестуван към изборите.

“Образувани са 2 досъдебни производства. По отношение на едното му е повдигнато обвиняване от българската прокуратура. Взета му е мярка. Обвинението е за престъпен избор. Давал е пари за гласоподаване. Аз ли би трябвало да му се извиня? Не виждам съображение да върша това”, сподели Рашков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР