Това няма как да стане. По-скоро ще ни дадат домакинството

...
Това няма как да стане. По-скоро ще ни дадат домакинството
Коментари Харесай

Борисов на дебат? По-скоро ще ни дадат Световното по футбол frognews.bg

Това няма по какъв начин да стане. По-скоро ще ни дадат семейството на международното по футбол, макар Боби Михайлов, в сравнение с водачът на ГЕРБ да влезе в полемика с конкурент.

 

Защото Борисов знае, че заприказва ли се за резултатите от 12-годишното му ръководство, ще би трябвало да каже нещо. Например за какво сме последни по заплати и пенсии, първи по заболеваемост и смъртност, първи по корупция, първи по неначетеност, последни по брой и качество на издигнати автомагистрали и пътища, за неналичието на господство на закона, къде са милионите от автомагистрала „ Хемус “, за чекмеджето с милионите и златните кюлчета, за неналичието на вложения, за ограбените активи на КТБ, за „ Руски/Турски поток “, с който целуна задника на Путин, за изчезналите по 12 милиарда евро всяка година от корупция, за откраднатите милиони сякаш за ремонт на язовири, за „ простата кърджалийска п…а “, по какъв начин „ такова с 200 европейски водачи “ и прочие и прочие

 

Какво да отговори Борисов? Да си раздра ризата и да признае, че е най-крадливият и лъжовен министър председател в българската история? Че се е обкръжил с негодници, които като него знаят единствено „ дай “ и „ гепи “ и по какъв начин да рекетират?

 

Нереално е да се чака сходно нещо от човек, който е отказал да се деполитизира и си останал член на Българска комунистическа партия...

 

Освен това Борисов си има обезпечени почитатели, които желаят да бъдат като него.

 

Напоследък анекдот, от категорията черен комизъм, обикаля мрежата. На среща с гласоподаватели, Борисов споделил: По мое време Елизабет II беше жива.

А може и да не е анекдот...

 

Докато Боби Михайлов е началник на БФС имаме нещо като футбол, само че не тъкмо.

Когато ръководи Борисов имаме нещо като страна, само че не точно…

 

Какъв спор, какви пет лв.. Борисов си знае: колкото по-лош е мат’ряла, толкоз повече гласове за него.

 

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР