Това научи Фрог нюз от източници във Вашингтон. Става ясно също,

...
Това научи Фрог нюз от източници във Вашингтон. Става ясно също,
Коментари Харесай

С гръм и трясък идва „Магнитски 3“. Висши политици се спасяват в чужбина

Това научи Фрог нюз от източници във Вашингтон.

 

Става ясно също, че няма да бъдат викани авансово политици в американското посолство в София, с цел да им се изясняват претекстовете на Съединени американски щати за включените в новия лист, трети подред. С него България се трансформира в безспорен отличник по глобени по закона „ Магнитски “ в Европейски Съюз и НАТО, като в Европа единствено Русия води по брой лица, за които има задоволително данни, с цел да се счита, че са корумпирани.

 

Разбира се ще зародят подозрения по отношение на достоверността на тази информация заради съвпадението, че излиза на 1 април – Денят на лъжата и шегата. Но пък в случай че е по този начин, бомбастичната информация щеше да излезе още сутринта, а не в ранния следобяд.

 

Освен това в някои партии и кръгове, в които има лица, крали като за международно през последните години, от дълго време пресмятат и се пробват да схванат, дали са попаднали в полезрението на американските служби и най-много във фокуса на Министерството на финансите, които проверяват случаи и хора от високите етажи на властта, политиката и магистратурата, забъркани в корупция. Може би това е причина значително от забърканите в далавери да стягат куфарите, с цел да се изнесат в чужбина преди да са почнали да ги проверяват и в България…

 

Така че 1 април в действителност е 1 април, само че крадците в така наречен български хайлайф са факт.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР