Това наименование е по-скоро на медиите. Така коментира в телевизионно

...
Това наименование е по-скоро на медиите. Така коментира в телевизионно
Коментари Харесай

Шеф от БСП разтълкува интерпретациите на Елена на резолюцията на ЕП

Това название е по-скоро на медиите. Така разяснява в телевизионно изявление Иван Иванов, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия, новината, че от партията вършат Паралелно държавно управление.Решението е взето от новия Национален съвет на партията.

"Мога да кажа, че там е кухнята на нашия различен бюджет, когато сме в съпротива, и на нашите политики, когато, дай Боже, сме в ръководството. Логично и обикновено беше тези препоръки да следят работата на държавно управление ", уточни той.

По думите на Иванов Българска социалистическа партия не се е разцепила.

"Това е неправилна трактовка, Българска социалистическа партия сподели, че може да бъде единна. Всички тези мантри паднаха след избора. Напускането на тези 6 души – те направиха едно политическо самоубийство с този ход. Българска социалистическа партия пое един явен курс за продобиване на изборите ", съобщи той.

По думите му позицията на Българска социалистическа партия във връзка с Резолюцията на Екологичен потенциал за България е била ясна.

"Не Корнелия Нинова, а ГЕРБ изместиха фокуса на признатата резолюция на Българска социалистическа партия. Основната тематика бяха митингите, а по-късно се вградиха тематиките за Истанбулската спогодба, които пък отпаднаха ", разяснява Иван Иванов.

"Вчера приехме една позиция, в която разгледахме тази резолюция, като отчитаме за неприемливи текстовете за Истанбулската спогодба и ОМО „ Илинден “. Интерпретацията, която Елена прави не знам на какво се базира, само че Българска социалистическа партия е с ясна позиция ", сподели още той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР