Това лято на фестивала EXIT, две емблематични сцени на световната

...
Това лято на фестивала EXIT, две емблематични сцени на световната
Коментари Харесай

Финализирани четири фестивални сцени! Amelie Lens и Maceo Plex водят впечатляващ списък от над 100 нови изпълнители за юбилея на фестивала EXIT! |

Това лято на фестивала EXIT, две емблематични подиуми на международната електронна музикална сцена събират някои от най-големите международни реализатори, с цел да отпразнуват живота и връщането към нормалността след повече от 15 месеца. Amelie Lens, Maceo Plex, Tijana T и Magdalena са доказани за присъединяване в mts Dance Arena, а Patrice Bäumel, Agents Of Time, Farrago, Adiel и Roman Flügel ще бъдат в епицентъра на прогресивната електронна музика на сцената No Sleep Novi Sad.

Те се причислиха към международните и районни звезди, в това число including David Guetta, DJ Snake, Tyga, Robin Schulz, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Honey Dijon, Solomun, Boris Brejcha, Asaf Avidan, Meduza, Hot Since 82, Paul Van Dyk, Sheck Wes, Topic, Satori, Amira Medunjanin, Laibach и стотици други, които към този момент потвърдиха идването си, с цел да отпразнуват 20-годишнината от фестивала EXIT, плануван от 8 до 11 юли в Петроварадинската цитадела.

Заедно с тези две подиуми паметните и Gaia Experiment Trance също афишират своите цялостни стратегии, представяйки общо над 100 нови реализатори, доказани за 20-годишнината на EXIT. Пълният програмен график е оповестен на формалния уеб страница на фестивала, дружно с продажбата на дневни билети, който започва през вчерашния ден по обяд.

Белгийският техно исполин Amelie Lens е един от най-обичаните хедлайнери на mts Dance Arena през последните години. Тя опитва със старите учебни касети, с цел да даде футуристичен " трик ", а нейната " неповторима чиста форма на постоянно техно " е осигурила именития й статут и орди от почитатели по целия свят. Maceo Plex е един от най-великите електронни реализатори на днешния ден и ще оглави една от най-големите подиуми на фестивала EXIT Той неведнъж е казвал, че това е един от най-хубавите фестивали в света, и даже е заявявал, че това е " единственото място, където той към момента има театрална тресчица ". Техно посланикът на Сърбия в света Tijana T също се причислява към състава, дружно с М Magdalena и Andrew Meller B2B, Johannes Brecht live и Bona Fide.

No Sleep Novi Sad сцена анонсира Patrice Bäumel, холандски диджей с дълготраен опит, идни техно звезди, белгийският Farrago и мултиталантливият италианец Adiel, по-късно Agents Of Time в диджей сет, един от най-важните актьори на немската електронна сцена, музикален хамелеон Roman Flügel, също по този начин още един холандец, отличният електронен продуцент и композитор Eelke Kleijn.

Програмата на NSNS е усъвършенствана с осъществявания на Dejan Milićević, b2b сет от любимците на локалната аудитория Vladimir Aćić и Filip Xavi и завръщането на сръбския продуцент с адрес в Ню Йорк X-Coast. На изгряващите звезди също се дава опция да вземат участие на EXIT като Katalina, победителката в първото Let`s mix it DJ competition през 2020 година, подгласник Lanna and FM (Filip Nikolić),който беше финалист. Също по този начин ни удостовери изтъкнат диджей и продуцент на районната сцена TKNO, сръбско-бразилското дуо Duc in Altum, RAR и Human Rias.

Регионално известната електронна сцена Urban Bug носи до 84 реализатори в четири фестивални вечери, до момента в който Gaia Experiment Trance също приключи своя състав с днешното известие на Species и Hardy Veles, които ще показват своето осъществяване онлайн.

ПРОТОКОЛ ЗА ФЕСТИВАЛИ КАТО НАЙ-СИГУРНИТЕ ТОЧКИ ЗА СРЕЩА И НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ ЗА ВАКСИНАЦИЯ

Водещи сръбски музикални фестивали неотдавна показаха протокол, основан в сходство с най-новите научни проучвания в цяла Европа, който удостоверява, че при избрани ограничавания за влизане рискът от разпространяване на инфекцията е съвсем нищожен. Протоколът планува, че тези, които са били имунизирани, ще могат да вземат участие във фестивалите, в случай че имат документ, че са минали Covid-19, също такка тези които имат негативен PCR или антигенен тест, което ще направи тези срещи едни от най-безопасните.

Кризисният щаб приказва позитивно за протокола и предвижда връщането на деянията от 21 юни, при изискване че най-малко 50 % от пълнолетните жители са имунизирани до тази дата, с по-нататъшно възстановяване на епидемиологичната обстановка. Обединените фестивали на Сърбия, водени от EXIT и други основни участници в сръбската фестивална сцена, след това стартираха национална акция за младежка имунизация, с помощта на която самият развой се форсира и единствено 2% останаха до мечтаната цел,а епидемиологичната обстановка е мощно усъвършенствана.

20th ANNIVERSARY OF THE EXIT FESTIVAL

Голямото честване на 20-годишнината от фестивала EXIT ще се организира от 8 до 11 юли 2021 година в Петроварадинската цитадела, а към този момент са доказани някои от най-големите международни и районни имена като да вземем за пример. David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomon, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Medusa, Paul van Dyk, Artbat и Sheck Wes. Пълният график по дни можете да намерите на формалния уеб страница на фестивала.

Всички промени в датите на изпълнителите ще бъдат оповестени навреме, като да вземем за пример пренасяне на представлението на Sabaton в петък, 9 юли.

TICKETS INFO:

Билети за Български жители:
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР