Това коментира за liberta.bg д-р Георги Тодоров, лабораторен лекар и

...
Това коментира за liberta.bg д-р Георги Тодоров, лабораторен лекар и
Коментари Харесай

Лекар: Ако Кунчев и Кантарджиев твърдят, че е не е имало коронавируси досега - да си хвърлят дипломите

Това разяснява за liberta.bg доктор Георги Тодоров, лабораторен доктор и член на Контролната комисия на Български лекарски съюз /БЛС/.

„ Няма Ковид. Истинското име на вируса е SARS-cov2. Омешиха всевъзможни понятия, трансфораха математиците в лабораторни лекари, трансфораха математиците в инфекционисти - не желаят да приказват с нито един инфекционист. Когато доцент Божидарова се обади, доцент Мангъров се обади, Чорбанов се обади, аз се обадя, нас ни пренебрегват. Защо? Защото сега посредством пандемията желаят да ни набутат имунизацията. Независимо коя е тя. А не да ни пазят от пандемията, каквато няма. Последната известна пандемия в света е тази на полиомиелита “, счита той.

„ Защо нито един публицист не пита българското държавно управление, за какво бе пичове, за какво не сте купили Пфайзер за всички? Нима няма пари? Защото Астра Зенека е евтина “.

По думите му не е правилно и, че сме преди всичко на Балканите и на четвърто по смъртност в Европейски Съюз.

„ Тези хора лъжат! Ние стигнахме висока смъртност през ноември месец. Но не от Ковид. В България постоянно месечно са умирали сред 280 и 340 индивида. Има интервали през три, четири години, когато тъкмо по това време се случва по-висока смъртност, която е подбудена от най-различни фактори. Но днешната висока смъртност в края на предходната година се дължи на обстоятелството, че и лекарите се уплашиха и от Министерство на здравеопазването, които не знаят какво вършат, стопираха плановите интервенции и грижите за пациентите си. Колегите оставят пациентите на произвол. На първо място сме били на Балканите? От какво? Кунчев може да си плюнчи молива колкото си желае и да написа каквото си желае, където си желае и както си желае. Въпросът е кой му има вяра. Затова концепцията е: уплашете хората и можете да вършиме с тях каквото си желаете “, добави доктор Тодоров.

Според него затварянето на страната няма да промени нищо.

„ Напротив, мъката ще продължи. Това ще е мъка на човешкото схващане и на душeвността ни. Нито една страна нищо не е преборила до момента със затваряне. Няма такава “, съобщи той

Според него сега се пробват да убедят хората, че всички са 100% възприемчиви към ковид.

„ Абсурд! Ние не сме 100% възприемчиви за антивирусна ваксина за морбили, та камо ли за това нещо. В момента в популацията ни има много невъзприемчиви хора, които и да се имунизират, и да не се имунизират, в никакъв случай няма да се разболеят. Ако приемем, че тази ваксина е подействала, направила го е несхватлив, или по-леко схватлив и той ще боледува по-леко, това към този момент е друго. Но аз не преставам да настоявам, че при тази зараза няма безсимптомни, които да заразяват други хора. И мога да го потвърдя с числа. До през днешния ден в страната няма и 300 000 души/това е популацията на град Варна/, по отношение на цялото население на страната, които да имат потвърдена среща посредством тъй наречените PCR реакция, или по различен начин/защото има и други начини/. Какво са 300 000 индивида към седем милиона и двеста хиляди? По-малко от 5%. Това не е нито зараза, нито пандемия, нищо не е. Плашат ни просто “, счита доктор Тодоров.

По думите му краят на тази нервност ще пристигна тогава, когато държавното управление бъде заменено.

„ Съд за тези, които докараха толкоз хора до нервност и може би скоро и до психиатриите и прекъсване на „ злоупотребата с медицината “, както сподели психиатърът доктор Владимир Сотиров “, добави доктор Тодоров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР