Това, което забравяме, оставя видими и невидими следи. „Инсталация на

...
Това, което забравяме, оставя видими и невидими следи. „Инсталация на
Коментари Харесай

“Инсталация на забравата” ни връща в миналото

Това, което забравяме, оставя забележими и невидими следи. „ Инсталация на Забравата “ се наема да изследвa тези следи.
Това интерактивно странствуване минава през уютната и магична атмосфера на пет свързани между тях пространства. Във всяко от тях е допустимо да откриете диря, оставена от избледнял спомен. Да получите отговор на от дълго време пропуснат въпрос. Да се отпуснете и просто да се оставите на персоналното си прекарване. Какво е за Вас Забравата? На този въпрос търсят отговор хора на изкуството - Инна Павлова, Иво Недялков, Искра Йорданова и Мира Владимирова.

Четиримата актьори описват, че до момента в който изследват най-много себе си през този план, се вълнуват дали забравата е въпрос на избор и, в случай че е по този начин, какво избираме да забравим? Проектът “Инсталация на забравата” се появява като концепция по време на седмото издание на “Резиденция Баба”, проведена от „ Фабрика за хрумвания “ в турлашкото село Салаш. Северозападна България. Toва е последното село и въобще обитаемо място в посока Белоградчик, към сръбската граница, предават от Българска телеграфна агенция.
 Сезон, отвори се! 26 май 2022 | Летният туристически сезон ще бъде публично открит на 11 юни в курортен комплекс „ Златни пясъци “. Министърът...

Най-хубавото е, че изцяло гратис можете да посетите инсталацията, която се намира в, на ул. Триадица 5А, София и можете да я посетите на 28 и 29 май от 11.00 - 21.00 ч. Едно е несъмнено - в света на едно отдавнашно време се пристъпва безшумно и уважително, с цел да не се разсънят сенките от предишното.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР