Това, което се случи във Великобритания ще продължи. Единственият начин

...
Това, което се случи във Великобритания ще продължи. Единственият начин
Коментари Харесай

Експерти: Великобритания стана развъдник на терористи заради криворазбрания либерализъм

Това, което се случи във Англия ще продължи. Единственият метод да знаем какво си мислят тези хора е да имаме източници покрай тях. Това сподели специалистът по антитероризъм Николай Радулов в ефира на bTV.

Геополитическият анализатор Боян Чуков сподели, че във Англия 6% от джамиите се управляват от уахабитите, които бълват радикални ислямисти. Той разкри, че водещи адвокати във Англия споделят, че правото на Острова би трябвало да се забрани и да се вкарат в него детайли от Шериата. „ Те желаят да живеят по-добре, само че да се съблюдават техните правила. Не се знае какъв брой са противозаконните религиози храмове в общностите им.

Това е погрешно свестен демократизъм “, добави Радулов. По думите му е неверно да се приказва с клишета след терористичен акт, като това, че не се опасяваме от това. „ Трябва да се приказва за това и хората да са готови, с цел да не се боят “. „ Трябва да се откри метод да се реши казуса с световния тероризъм “, безапелационен бе Чуков. „ Засега обаче единствено Доналд Тръмп и Владимир Путин желаят да го изтрият от лицето на света “, сподели той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР