Това, което прави оралният секс толкова любим както на мъжете,

...
Това, което прави оралният секс толкова любим както на мъжете,
Коментари Харесай

Основните грешки, които жените допускат при орален секс

Това, което прави оралният секс толкоз обичан както на мъжете, по този начин и на дамите, е образната опция, която дава този любовен акт. Позата на послушание на дамата и пенисът, който тя поема, кара мъжа да се усеща извънредно възбуждащо. В идващите редове blogzdrave.com изяснява по какъв начин да подобрите своите умения и какви неточности не трябва да допускате.

Отпусната ръка
Не забравяйте, че положителното фелацио е композиция от потреблението на устни, език и ръце. След като един път сте поели пениса в устата си, използвайте свободната си ръка, с цел да обгърнете останалата част от ствола му. Постарайте се да го държите задоволително плътно, само че не прекомерно. Никога не го правете с отпусната длан, тъй като това на процедура няма да му достави удоволствието, което ще го накара да получи мощен оргазъм.

Не подценявайте езика на тялото
След като един път сте се захванали за работа, уверете се, че сте извънредно деликатна към метода, по който реагира на всяко придвижване и засмукване, което вършиме. Това ще ви даде визия какво му доставя наслаждение, а неговите тласъци и придвижвания на тялото, ще ви насочат в вярната посока. Научете се да различавате стенанията от наслаждение и тези породени от болката, която изпитва, когато го закачите със зъби.

Не показвате какъв брой доста обичате да му вършиме свирка
Мъжете постоянно се възбуждат от това, което виждат. По природа те са образни създания и изпитват приятност, когато видят по какъв начин дамата коленичи пред техния пенис. Когато му вършиме фелацио, би трябвало да покажете какъв брой доста ви харесва. Необходимо е малко усърдие. Това би трябвало да стане освен посредством думи, а посредством образен контакт, охкане и възбуждащи стонове.

Не употребявате всичко належащо, с което разполагате
Един приемлив орален секс включва потреблението както на устните и езика, по този начин и на ръцете. Използвайте похвати като целуване, смучене, глезене и нежно допиране постоянно, когато сте решили да му доставите това наслаждение. Избягвайки тези съществени неточности, ще вършиме съвършеното фелацио и той постоянно ще ви гледа в очите с очакване това да се случи още веднъж.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР