. Това каза в Бургас зам.-председателят на НС и лидер

...
. Това каза в Бургас зам.-председателят на НС и лидер
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Ресторантите и заведенията трябва да отворят на 4 февруари

. Това сподели в Бургас зам.-председателят на Народно събрание и водач на НФСБ, представен от БНР. Той акцентира, в учебно заведение е доста по-рисково от отварянето на кафенетата и обектите за хранене.
В учебно заведение децата поддържат по-близки връзки, до момента в който в заведенията се съблюдава отдалеченост, сподели Валери Симеонов.
 Адв. Хаджигенов: Предложението ни към Валери Симеонов е релса и мост! (ВИДЕО) Адв. Хаджигенов: Предложението ни към Валери Симеонов е релса и мост! (ВИДЕО)
Адв.Николай Хаджигенов отговори яростно на Валери Симеонов, който съгласно него е споделил, че има предложение за коалиция от Мая Манолова и...
" Няма по какъв начин да се трансферира болестта, в случай че е спазена дистанцията сред масите и заведението е на 50%. Рискът е доста по-малък от една образователна стая. От тази позиция считам, че настояването на ресторантьорите са основателни. "
Относно нощните заведения и нощните клубове той съобщи, че напълно по различен метод стоят нещата с тях.
" Там изрично не би трябвало да се позволява отваряне. Обикновено там се използва в по-големи количества алкохол, падат задръжките, страховете. Младите хора поддържат връзка, танцуват, прегръщат се. Всичко това би способствало за бързото разпространяване на болестта ".
На идните парламентарни избори, сподели Валери Симеонов. По думите му форматът на патриотична коалиция е сполучлив и може да бъде уголемен с присъединяване на още партии с патриотични стратегии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР