Това каза пред bTV политологът Първан Симеонов. По думите му

...
Това каза пред bTV политологът Първан Симеонов. По думите му
Коментари Харесай

Политолози: Протестите няма да свалят правителството, то е в режим на оцеляване

Това сподели пред bTV политологът Първан Симеонов. По думите му и западните сътрудници не желаят държавното управление да се сменя в условия на война.

Според него тези митинги може да наберат скорост, „ в случай че ГЕРБ натиснат “, само че те вършат услуга на ръководещата коалиция и не натискат.

„ Събарянето на държавното управление е работа на самото държавно управление. Протестите сами по себе си не биха го съборили, то би паднало тогава, когато елементи от обединението решат да излязат. Сега казусът на това държавно управление е, че най-малко две партии Българска социалистическа партия и „ ИТН “ също в избрани моменти считат, че печелят от разграничаване от обединението. И забавното е, че нито те печелят електорално от това по изследванията, които го демонстрират, само че съумяват да смъкват и рейтинги на коалиция и ръководство. От моя позиция това не е рационална тактика на държание “, съобщи от своя страна политологът Даниел Смилов във връзка на недоволството на превозвачите и разнобоя в обединението.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР