Това каза по БТВ лидерът на “Български възход” Стефан Янев.

...
Това каза по БТВ лидерът на “Български възход” Стефан Янев.
Коментари Харесай

Стефан Янев: Политици оцветяват молекулите, но е важен не цвета, а цената на газа

Това сподели по БТВ водачът на “Български възход” Стефан Янев.

Отговорете ми вие дали е война, в случай че в региона на военните дейности се правят доставки от нефт и газ. Темата с “Газпром” е сериозна. И профилирана. Призовавам тази тематика на експертите, които познават договорите и процесите. дано да си свършат работата. Някои политици започнаха да оцветяват молекулите. Важен е не цвета, а цената.

Въпросите за рецесията с газа са повече, в сравнение с отговорите. Оценката за кабинета ще се даде по-късно. Не виждам реваншизъм, рано е да се даде оценка на служебното държавно управление. Дали ще прави проверка този кабинет, рано е да се каже. Но е значимо да се каже какви са действителните неща, в случай че влезем в ново жилище. За да не се постанова ние да плащаме. Трябва почтено да се каже за действителността пред българските жители.

Критиките и оценките на кабинета “Петков” ще ги дадат българските жители. Най-лесната линия за оценка е доколко е решил действителни проблеми на хората и какви е основал. Броят на рецесиите се е нараснал, в сравнение с да са се решили. Бих постъпил както предходната година - търсене на баланс и отговор на въпроси, касаещи българските жители. Политиката не би трябвало да влиза в бизнес-решенията. Трябва бизнесът да се развива по неговата логичност.

Най-плашеща е газовата рецесия, която може да прерасне в енергийна. Бих търсил прагматични решения във всички направления.

Преди дни получих писмо от служащи на “Брикел”. то е посетено от министри и последното предишно държавно управление с концепцията на предприятието да се наложат административни ограничения. Направи ми усещане въпроса на една млада дама. Попита ме: “Г-н Янев, не виждате ли в това посещаване един нов “Росенец”. Казах - не.

Става въпрос със заиграване на ориста с хиляди служащи. Ако ние с един подобен ход, в случай че оставяме под боязън тези 5 000 души и техните фамилии, ние разрушавам държавността.

Партия “Български възход” занапред ще каже своите цели. не сме водили диалози с Вътрешна македонска революционна организация. Надявам се изборите да са почтени.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР