Това е тазгодишното мото на конкурса за маркетингова ефективност Effie

...
Това е тазгодишното мото на конкурса за маркетингова ефективност Effie
Коментари Харесай

Effie® Awards България 2020 „Всичко, което блести е злато“

Това е тазгодишното мото на състезанието за маркетингова успеваемост Effie Awards България 2020, чието тринадесето издание ще се организира тази година. Парафразата на известния стих на Шекспир издава упоритостта на състезанието да награди тези акции и маркетинговите практики, постигнали блестящи резултати със своите новаторски информационни решения.
Българската асоциация на информационните организации (БАКА), формален уредник на Effie Awards България, има удоволствието да предложения всички експерти в областта на интегрираните връзки да заблестят с най-ефективните си акции за годината. Заявки за присъединяване ще се одобряват до 25 ноември 2020 година.
И тази година основните критерии за оценяване ще се базират на сериозните маркетингови изследвания, смелите и ексцентрични стратегически решения и успеваемостта на рекламата и то при форсмажорни условия.
Пандемията и новите обществени рестрикции предизвикаха всички да търсят нови способи на връзка, за това Effie Awards вкарва нова категория „ Маркетинг при настоящи събития “.
Според уредниците на състезанието категорията може да включва акции, основани към съответни събития в отговор на непредвидени обществени, културни и други международни феномени.
 Въпроси и отговори с журито на Effie Awards България Въпроси и отговори с журито на Effie Awards България
На 27 октомври, вторник, от 16 ч. във Фейсбук лайв-сесия специалисти с дълготраен опит като жури на премиите Effie в България ще отгов...
Тази година Effie България удължава периода за поръчките с един месец и прави отстъпка от 25% от таксата за присъединяване при ранно подаване на поръчките до 13 ноември.
Дали всичко, което свети е злато, ще разберем в края на януари 2021 на първата по рода си виртуална гала по връчване на 13-ите награди Effie България 2020.
Конкурсът Effie Awards отличава най-впечатляващите достижения в региона на маркетинговите връзки – концепциите, които работят.
За повече информация и насоки за вярното попълване на поръчките посетете effiebulgaria.org.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР