Това е шокиращият момент, в който отритната любовница нахлу на

...
Това е шокиращият момент, в който отритната любовница нахлу на
Коментари Харесай

Отритната изгора хвърли в шок сватбата на бившия си, като дойде със своя булчинска рокля и вдигна скандал

Това е шокиращият миг, в който отритната държанка нахлу на сватбата на някогашния си другар с новата му другарка и отиде до олтара със лична булчинска рокля. Церемонията се е провеждала в град Бенони в ЮАР. Кадри от случката демонстрират по какъв начин младоженецът гневно спори с непредвидената гостенка, до момента в който булката го чака до олтара, с цел да минат двамата под венчилото.

Видеото стана шлагер в обществените мрежи. Според някои, неканената втора була е била " аварийна държанка " на младоженеца. В началото на клипа се вижда по какъв начин неканената гостенка е към този момент пред олтара, а младоженецът се пробва да я убеди да си тръгне и да не му проваля значимия ден.
Междувременно се чува по какъв начин на назад във времето някои от гостите крещят от потрес, до момента в който други пък поздравяват дамата за смелостта ѝ.

Видеото се появи първо в Туитър, то бе оповестено от гражданин на Бенони - родният град на актрисата Чарлийз Терон, за която се допуска, че е участвала на сватбата.

Коментар под фрагментите гласи: " Любовницата раздруса сватбата, идвайки също в булчинска рокля. Младоженецът се пробва да успокои обстановката ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР