Това е решение на парламентарната група, подкрепено от по-големия коалиционен

...
Това е решение на парламентарната група, подкрепено от по-големия коалиционен
Коментари Харесай

Контрера за избора на Симеонов: Като общество сме майстори на ненужните скандали

Това е решение на парламентарната група, подкрепено от по-големия съдружен сътрудник, сподели в предаването " Плюс-минус " по Нова телевизия общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация и ръководител на транспортната комисия в Столичния общински съвет Карлос Контрера във връзка избора на Валери Симеонов за зам.-председател на Народното събрание, съобщи вести.бг.

Нормално е може би да има дискусия в обществото поради това, че господин Симеонов е малко по-рязък в някои мнения, само че не трябва това да бъде топ тематика. Нашата парламентарна група би трябвало да има зам.-председател и е обикновено това да бъде един от ръководителите на партиите в парламентарната група, съобщи Контрера.

Като общество сме майстори да сътворяваме ненужни кавги, акцентира той.

Карлос Контрера уточни, че Вътрешна македонска революционна организация ще си сътрудничи с ГЕРБ и в Столичния общински съвет. В диалози с кмета Фандъкова сме стигнали до извода, че несъмнено има тематики, по които можем да работим дружно. Градът не може да бъде оставен в безпорядък, има тематики, по които би трябвало да се вземат решения, сподели общинският консултант.

Вътрешна македонска революционна организация беше единствената политическа групировка, която сред двата тура съобщи ясно политическата си поддръжка. Смятам, че не дребна част от гласоподавателите на Вътрешна македонска революционна организация са дали своят вот по-скоро за госпожа Фандъкова, в сравнение с за госпожа Манолова, акцентира Контрера.

Той изясни, че Вътрешна македонска революционна организация са се договорили с Волен Сидеров групата " Патриоти за София ", която функционираше в предходния Общински съвет, да бъде непокътната, като Сидеров е изискал да резервира независимост на деяние и отвън групата.

По думите му главният дълготраен проблем пред столичния градски превоз е възобновяване на пътния състав, защото към момента 25% от транспортните средства са с високи подове. На първо място мисля да предложа да се закупят най-малко 150 нови газови рейсове. Няма по какъв начин със остарели рейсове да вършим съвременен градски превоз, сподели още Карлос Контрера.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР