Това е последната седмица от лунният месец. Тенденцията е зададена,

...
Това е последната седмица от лунният месец. Тенденцията е зададена,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 20 до 26 януари

Това е последната седмица от лунният месец. Тенденцията е заложена, събитията следват своя личен ход. Началото на този интервал  започна с Новолунието на Коледа, което беше съпроводено от слънчево затъмнение. То сложи пред всички нас нуждата от разбор на един съвсем 20 годишен интервал. Последва пълнолуние с лунно затъмнение през новата година. Двете събития сътвориха един енергиен кулоар, през който в продължение на две седмици породиха събития, които ще се развиват в идващите години.

Тази последна седмица е подобаваща за дотъкмяване и привършване на стартирани действия и планове. Тя е значима за взимане на значими решения, свързани най-много с освобождение и привършване на остарели модели, взаимоотношения и действия.

Слънцето от 20-ти януари е в знака Водолей, който слага тематики за бъдещето, демокрацията, свободата. Този знак е притежател на смяната и напредъка.  Старото и  неудовлетворително състояние  се нуждае от смяна и обновяване. Нараства и се усилва желанието за нещо ново и друго, което е по-добро и прогресивно.

Социалната интензивност, нуждата от взаимоотношение се усилва,  информационният  поток е многолик и богат на хрумвания и оферти, общите ползи ще доведат до сливане и основаване на нови групи, сливане на старания и устременост към избрана идея.

Второто значимо събътие, което е най-яркото звездно събитие е Новолунието в знака Водолей, което е на 24-ти януари. На това Новолуние слагаме Новото начало и цели, както за годината по този начин и за един по-дълъг интервал от време.

През тази седмица са дейни тематиките, свързани с финансите, ръководството на капиталите, партньорски взаимоотношения, юридически каузи, обучение, отговорностите и отговорностите, задачите и достиженията, работата и взаимоотношения с престижи, взаимоотношения в  организации и сдружения, фантазиите и идеалите.

ОВЕН

От една страна усещате напън от страна на звездите по отношение на нуждата от нови отговорности и решения по линия най-много на работните ви задължения, само че въпреки това получавате и тяхната мощна поддръжка. Все отново може да се каже, че шансът е на ваша страна. Занимават ви въпроси, свързани с чужбина, пътешествия или споразумяване на догори с задгранични вложители, слагане на нови по-високи цели по посока разширение на вашата активност. Социалната ви интензивност пораства, а това ще промени  средата към вас, приятелския кръг, цялостното обграждане. Периодът е подобаващ да утвърдите позицията си в колектив. Увереността и новаторският ви метод или гениална концепция могат да ви отведат до лидерското място. Получавате поддръжка от мощните на деня или вашите другари.

ТЕЛЕЦ

Седмицата е значима за вас откъм привършване и завършване на работни планове. Акцентът ще бъде ориентиран към финансовите връзки с вашите сътрудници. Всякакви занимания, свързани с финансови проблеми, данъчни и наследствени каузи, споразумяване на заеми и заеми или юридически каузи ще се нуждаят от вашето внимание. Нови оферти и хрумвания за взаимни партньорски връзки няма да ви липсват, само че от вас се изисква да изберете тези партньорства, които ще бъдат с минимум опасности. Преодолейте мощното си предпочитание за смяна на каквато и да е цена. Не рискувайте най-много във финансово отношение. Ако не можете да увеличите добитото, постарайте се най-малко да го запазите. Това е и главната наклонност за годината.

БЛИЗНАЦИ

Периодът, в който се намирате, внася основни промени в живота ви, водещи до вътрешни съпротиви и напрежение. Основен фокус остават вашите партньорски връзки, персонални и настоятелен. През тази седмица може да бъдете провокирани до степен, че да сложите завършек на партньорства, които нямат реализация в бъдещето. Тези партньорства, които са потвърдили своя принос в живота ви във времето, се нуждаят от смяна на формата. Чрез повече такт и дипломатичност ще можете да преодолеете спора на ползи сред вас и сътрудниците ви или другите гледни точки, свързани с бъдещите ви цели и работни задължения. Пред някои от вас съществуват положителни благоприятни условия, свързани с чужбина - от пътешествия и почивки до екзотично място до нови работни оферти и задължения. Нова информация или познание ще доведат до освобождение от задръжки и отговорности, които до момента са ви ограничавали.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР