Това е поредния изтъркан опит на никому неизвестни персони да

...
Това е поредния изтъркан опит на никому неизвестни персони да
Коментари Харесай

Актьорът от порното на Анджелина - гей жиголо! Обичал да е пасивната страна в леглото (СЕНЗАЦИОННИ РАЗКРИТИЯ


Това е следващия изхабен опит на никому незнайни персони да натрупат популярност и да си подвигат цената и рейтинга. Клипът бе заличен малко, откакто бе качен, а „ клетата “ Анджелина се оправда, че профилът й бил „ хакнат “, което несъмнено бе признато със смях от почитателите й.

„ Тя вика че нейния инстаграм бил хакнат, а клипа беше качен от профила на гаджето й “, гласи един от мненията.

Анджелина пък се изцепи извънредно наивно и показа, че въпросното филмче било плод на любовта им. Представете си! „ Извиняваме се клипът,който излезе беше нещо наше персонално,но до под дърво и камък стига хорската завист!...Любовта ни е по-силна от всичко “.

Смешникът под който артистично пъшка Анджелина е някогашен пишман футболист, а сега се изживява като модел. Наскоро той влезе влезе в ТОП 10 на най-желаните мъже за годината. Представи се и на интернационалния конкурс International Top Model of the World, откъдето донесе две награди – за най-фотогеничен модел и участник с най красиво тяло. Това пък незабавно поражда въпроса: с кого ли е преспал, че да се окичи с тези трофеи?

За него в светските среди настойчиво се приказва, че е жиголо. Приемал поръчки както от дами по този начин и от мъже. Според слуховете с мъже дори му харесвало повече. Любимата му позиция е била да е въздържан с различен мъж. За среща взимал непретенциозно - към 200 лева Всъщност главните му приходи били от това. Явно двамата с Анджелина са замислили евтиния пиар, с цел да си качат цената, която в този момент в действителност е ниска, написа HotArena.

Неуспялата плеймейтка, която има упоритости да пробие като певица в чалга сектора от много време се опита да притегли вниманието към себе си. След поредност несполучливи опити да се написа за държанка на съумели предприемачи, Анджелина сподели цялостно изтощение и липса на креативност и се изложи крепко с познатия ни към този момент номер. Интересът на аудиторията от дълго време е привършен към сходни треторазредни креватни осъществявания. Още от времето на Галена и клипчето във ваната.

Вместо стремежи резултат, Анджелина бе засипана с отрицателни мнения.

" По всичко проличава, че видеото е пиарско нагласено. Анджелина преднамерено си крие лицето. И даже не гола от кръста нагоре. Пълен смях! “,

„ Горката толкоз искаше да се докопа до пари и популярност,че си легна с толкоз доста хора че не е истина “,

„ Ще ѝ обезпечи повече фотоси и хонорар какъв престиж има тъкмо в тази безвъзмездна реклама си е направила и след това се оправдава че профила ѝ е хакнат “,

„ Духовият оркестър на България се разраства! Когато нямаш потенциала да блеснеш с нещо, и секса е нещо... дънотооо “, са дребна част от мненията на форумците.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР