Това е пореден фрапантен случай с шофьори под влиянието на

...
Това е пореден фрапантен случай с шофьори под влиянието на
Коментари Харесай

Арестуваният пред КАТ-Пловдив крещял, че ще се самоубие! Имал 63 акта

Това е следващ очевиден случай с водачи под въздействието на алкохол или опиати. Така заместник-районен прокурор на Пловдив Атанас Илиев разказа вчерашния случай с лидер пред КАТ-Пловдив.

" Задържаният мъж е отишъл да записва колата си в КАТ, само че се е държал несъответстващо и превъзбудено, при което служителката, която обработва документите, подава сигнал за него. Незабавно след регистрацията на колата е спрян на изхода. След инспекция е открита, че няма брошура би трябвало да бъде свален от автомобила. Той отхвърля подпомагане и бяга с колата, до момента в който се блъска е бетонови саксии. Колата е блокирала ", изясни заместник-районният прокурор.

" Той е крещял, че ще постави завършек на живота и че не желал повече да живее, което е безусловно несъответстващо. Впоследствие чиновник на полицията разрушава стъклото на автомобила и изважда лидера. ", добави Илиев.

Лицето е арестувано за 24 часа, а през днешния ден то престоя му в ареста ще бъде продължен с още 72 часа.

Пробата му за алкохол е била негативна, само че пробата за опиати е отчел амфетамини.

Водачът е наказан и сега е в изпитателен период.

Тази година през януари е бил хванат да кара под въздействието на алкохол и това е повода автомобилът да е дерегистриран, което води и до визитата на лидера в КАТ през вчерашния ден. От 2001 година до момента има 63 акта и 47 получени фиша.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР