Това е около 10 пъти повече от количеството използвано за

...
Това е около 10 пъти повече от количеството използвано за
Коментари Харесай

Над 22 000 литра вода използваха за гасенето на запалена Tesla в Калифорния

Това е към 10 пъти повече от количеството употребявано за стандартни коли

Пожарни екипи са пристигнали до Tesla Model S, обхванат от пламъци на автомагистрала в Калифорния. За помощ бяха поискани 2 пожарни машини, воден търг и автомобил със стълба. Екипите използваха крикове за достъп до долната част, с цел да изгасят и охладят батерията. За гасенето са употребявани хиляди галони.

Отделението на батерията на автомобила се е самозапалило по време на придвижване. Пожарът е сподавен с над 22 000 литра вода вода, защото клетките на батерията продължавали да горят. За благополучие не се оповестява за пострадвания. От локалната пожарна работа споделиха фрагменти от случая и гасенето на пожара, който наложил потреблението на над 22 хиляди литра вода.

The vehicle battery compartment spontaneously caught fire while it was traveling freeway speeds on EB Hwy 50. The fire was extinguished with approx 6,000 gallons of water, as the battery cells continued to combust. Thankfully no injuries were reported.
— Metro Fire of Sacramento (@metrofirepio)
За задачата били затворени две от лентите на автомагистралата, а пожарникарите употребявали водата, с цел да спрат химичните реакции в запалилата се батерия. От пожарната споделят, че спрямо стандартен бензинов или дизелов автомобил, който изисква сред 2 и 3 хиляди литра вода, тук са употребявани повече в сравнение с нормално се употребяват при гасенето на къща.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР