Това е обичайната пунта мара или бъркоч, който прави спецпрокуратурата.

...
Това е обичайната пунта мара или бъркоч, който прави спецпрокуратурата.
Коментари Харесай

Адвокатът на ЛиЛана: Делото е поръчково

Това е нормалната пунта мара или бъркоч, който прави спецпрокуратурата. Ясно е, че това е поръчково дело, ясно е, че търсят под вола теле. Обявиха, че търсят връзка с Васил Божков. Явно това е посоката на това дело. В обвиняването са набутали дружно някакви европроекти, които обаче са одитирани и няма проблем с приходите от тях, с тъжба до прокуратурата против АПИ и тол-системата.

Това сподели пред Фрог Нюз адв. Николай Хаджигенов, който пое отбраната на Мартин Димитров и Лиляна Деянова, които имат общ бизнес и брат ѝ Александър Деянов, прочут като бийтбоксъра SkilleR. Вчера стана ясно, че те са арестувани и са получили обвиняване за проведена незаконна група. Ето какво още сподели Хаджигенов пред екипа ни.

Когато стартира акцията против Васил Божков, на база опита ми с поръчкови каузи от този вид, споделих някъде по медиите, че Божков в случай че има куче Гешев ще му скача по главата до момента в който не го затрие и ще му вземат всичко. Има прибавен един лист хартия, в който се загатва, че Божков има присъединяване в някаква компания 50 на 50. Той е съучастник е с някакъв човек, който не ми приказва нищо и не е от хората с обвинявания. Няма причина това да е в делото, с изключение на, в случай че Божков не е задачата. Очевидно нищо не излиза от това което Гешев тръбеше по малкия екран, за изнасилвания, изнудвания и така нататък и в този момент са ги подкарали по домова книга всички, които са имали нещо общо с него или някакъв взаимен бизнес. Чудя се, нямам визия Божков какъв брой компании има, несъмнено са хиляди, поради мащабите му, само че кой прави менте бизнес с компания със лично присъединяване. Задавам си подобен въпрос - даже тези които крадат Данък добавена стойност, огромните сполучливите обири, които вървят от както има Данък добавена стойност у нас, компаниите им са с всякакви измислени лица. Както са ПИБ с кипърски притежател или Жирардели или нещо такова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР