Това е най-продуктивният период от юли. Сега може да се

...
Това е най-продуктивният период от юли. Сега може да се
Коментари Харесай

Вижте какво ни вещаят звездите за предстоящата седмица

Това е най-продуктивният интервал от юли.

Сега може да се реализира прогрес по въпроси, които имаха закъснение през предходните седмици. Добър миг за разрешаване на разногласия, съгласуване на позициите.

Важни аспекти:

Слънцето влиза в символ Лъв на 23 юли.

Меркурий в съвпад с Венера на 25 юли.

Марс в тригон с Юпитер на 25 юли.

Венера влиза в символ Лъв на 28 юли - По това време хората са склонни към прочувствено самоутвърждаване. Те стават изключително чувствителни към знаците на внимание, хвалба, похвали по техен адрес. Това е положително време за хора на изкуството, креативните персони.

Луната през седмицата се движи през знаците Риби, Овен, Телец и Близнаци.

Благоприятни дни за подкастряне – 22, 23, 26 юли.

Времето, в което Луната се движи на луфт не би трябвало нищо значимо да се подхваща, да не се подписват контракти. Отложете избора на нови облекла, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има отчаяние от направения избор.:

22.07. 11:35 - 22.07. 13:03

24.07. 17:49 - 25.07. 00:43

27.07. 07:29 - 27.07. 09:30

28.07. 18:25 - 29.07. 14:32

Овен – Седмицата може да е изцяло друга от това, което очаквате. Не бързайте, с цел да не извършите неточности, които могат да ви костват скъпо. Не са изключени парични усложнения. Възстановяването на остарели познанства и връзки може да донесе доста изгоди. В персоналните връзки всичко ще е наред. Възможно е да получите подарък или сантиментална изненада. Ако към момента търсите любовта, излизайте по-често с другари. Там някъде може да откриете вашият човек. Не се плануват съществени здравословни проблеми, само че въпреки всичко внимавайте при работа с остри предмети или слънчеви бани. Можете да се нараните или да изгорите на мощното слънце. Добре ще ви се отрази да отидете на сауна и масаж, в козметичен разкрасяващ салон.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 23, 24

Телец –Седмицата може да бъде скучна и монотонна. Някои ще стартират да мислят за смяна на работата или даже за сферата на активност. Но не бързайте да отрязвате клона, на който седите. Работата ще изисква да увеличите напъните си. Възможно е седмицата да е прочувствено сложна, да се сблъскате с егоизма на колегата си или различен непосредствен човек, по тази причина помислете по какъв начин да прекарате уикенда, да се отпуснете изцяло и да забравите за проблемите. Взаимоотношенията ви ще зависят от това, до какъв брой можете да контролирате настроенията си. Посветете това време на себе си. Постарайте се да пътувате, което ще ви подейства като отдушник от проблемите. Отпуснете се и се насладете на безвредния флирт с някой добър прочут.

Благоприятни дни – 22

Бъдете внимателни – 25, 26

Близнаци – Ако получите предложение за нова работа или бизнес, не бързайте да бъдете въодушевени по отношение на положителните аспекти на това предложение, защото действителността евентуално е напълно друга. Вие ще бъдете доста бързи в реакциите си, което може да бъде ужасно, само че и да ви вкара в клопката. Внимавайте да не реагирате прекомерно внезапно, пробвайте се преди да вземете каквото и да е решение да разгледате обстановката главно или най-малко да ревизирате главните обстоятелства. Не оставяйте всичко на случайността. Организирайте се. Колкото повече неща можете да планирате, толкоз по-добре. Мнозина са изцяло отдадени на персоналните взаимоотношения и търсят да намерят излаз от обстановката на любовен триъгълник. Тях звездите поучават: към този момент оставете всичко, каквото е, няма да можете да повлияете на нищо.

Благоприятни дни –23, 24

Бъдете внимателни – 27, 28

Рак – Тази седмица доста събития могат да играят позитивна роля за вашето въодушевление и упоритости. Периодът ще способства за развиването на значими за вас въпроси и постигането на резултати, които ще станат добра основа за вашето бъдеще. Не пропускайте шанса си, само че ще употребявате ли възможностите си? Това ще зависи от вас. През седмицата проблемите с парите ще провокират напрежение и разногласия във вашия дом, тъй като всеки ще има свои лични финансови потребности, както и някои належащи заплащания. Релаксирането край водата, плувния басейн или сауната ще ви оказват помощ да поддържате чудесно здраве и да облекчите напрежението и умората. Това е отлично време да се погрижите за себе си, а не за другите. Подарете си това, от което имате потребност във връзка с диета, отмора и удоволствия.

Благоприятни дни –25, 26

Бъдете внимателни – 23, 24

Лъв – Слънцето минава във вашия знак във вторник, където ще остане идващите четири седмици. Време е да презаредите батериите и да получите нужната сила до края на тази година. Ще се почувствате отлично. Ще планирате доста неща. Именно тази седмица ще би трябвало да се справите с нещо нереално, където резултатите няма да се видят незабавно. Бъдете умерени, не подценявайте отговорностите си поради проблемите на други хора. Втората половина от седмицата носи безпорядък и раздразнителност, свързани с дома и фамилията, може да има някои неприятни диалози, само че най-добре е да не реагирате въобще, с цел да избегнете възможни разногласия. Като цяло персоналните ви връзки са в естетика. Някои ще преживеят много сантиментални моменти.

Благоприятни дни –23, 24, 27, 28

Бъдете внимателни – 25, 26

Дева – За вас ще бъде положителна седмица като цяло. Усилията ви при осъществяване на дилемите може да бъдат оценени и уместно възнаградени. Трябва да сте деликатни непотребната сила да не ви кара да реагирате остро, изключително в връзките с вашите сътрудници, да избягвате рецензиите и да оставате фокусирани върху работата си. Това обаче е идеалното време за медитация и размисъл върху бъдещите проекти. Мнозина могат да срещнат някой специфичен човек тези дни, само че те би трябвало да покажат себе си в реалност, без маска и да разчитат да бъдат оценени личните им качества и благоприятни условия. Прекарвайте по-малко време вкъщи и повече се срещайте сприятели. Не се отхвърляйте да излезете от града през почивните дни, това ще помогне да се балансирате, да се отпуснете и да помислите деликатно за всичко.

Благоприятни дни –25, 26

Бъдете внимателни – 22, 27, 28

Везни –Следващата седмица ще бъдете много заети. Очакват ви нови отговорности, провокации, многочислени планувани и непланирани срещи. На работното място може да изпаднете в сложна обстановка. Не подценявайте рутинните задания. Едно неразбирателство може да ви загуби прекалено много време. Не прехвърляйте виновността върху другите, по-добре е да анализирате грешките и да поставяте верните акценти. Организирайте живота си по този начин, че да дава отговор на вашите потребности. Флирт с някой в службата, който виждате всеки ден, може да ви накара да започнете да фантазирате. Бъдете деликатни и не давайте на лицата от противоположния пол подправена вяра, тъй като са вероятни любовни проблеми.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 23, 24

Скорпион – През седмицата ще бъдете енергични и по-оптимистични. Ако желаете нещо да се скрие, ще би трябвало да бъдете изключително деликатни, тъй като ще ви е мъчно да съумеете. Възможно е да получите много неразбираема оферта, не бързайте да я приемете. Доверете се на интуицията си към хората. Това ще ви помогне да вземете най-правилните решения. През интервала са вероятни някои спорове с колегата ви или с най-близките, само че би трябвало да се справите с това с добър разговор, почитание и на първо място с любов. Очакват ви щастливи летни дни. Обмисляте забавни благоприятни условия. Въпреки заетостта в професионалната сфера, не оставяйте настрани персоналния си живот. Имате задоволително сила за един буен разказ. Свободните представители на знака би трябвало да бъдат деликатни в изборите си, тъй като може да се появят хора, които не са доста позитивни за персоналното ви развиване.

Благоприятни дни – 22

Бъдете внимателни – 25, 26

Стрелец – Опитайте се рационално и дипломатично да разрешите всяка стресова обстановка на работното място или вкъщи и да контролирате страстите си. Тази седмица бъдете отворени за препоръки или оферти, които ще получите от някой от приятелите ви. Ще се появят положителни благоприятни условия за самореализация. Бъдете деликатни на публично място, тъй като има заплаха от загуба или кражба на значими движимости и документи. Между другото, време е да отидете на отмора. Някои ще се почувстват много изморени и изтощени душевен. Ако към момента нямате време да предприемете нещо през тази седмица, не се тормозете, ще получите втори късмет.

Благоприятни дни –23, 24

Бъдете внимателни – 27, 28

Козирог – На работното място ще има нови обстановки, пред които ще би трябвало да се изправите. Опитайте се да бъдете справедливи и реалистични. Проявете повече интензивност и самодейност тази седмица. Забравете за мързела и умората, работете колкото можете. Не разчитайте на другите и изключително на техните обещания. Ако не може да се реши някоя задача по един метод, то използвайте и другите благоприятни условия, които ви остават. Избягвайте непотребното его и се опитвайте да не смесвате проблемите на фамилията с работата, не подценявайте едното за сметка на другото. Бъдете внимателни, защото някой може да се опита да ви манипулира. През седмицата ще имате краткотрайни терзания за хора, родственици или другари. Важно е да се погрижите и за личното си здравето, да избягвате напрежението и преумората.

Благоприятни дни –25, 26

Бъдете внимателни – 23, 24

Водолей – Тази седмица, в случай че знаете по какъв начин да контролирате характера си, всичко ще бъде наред. Вниманието ви ще е ориентирано основно към работата и деловите връзки. Финансовите въпроси също ще ви занимават. Адаптацията към някои промени и новите функционалности ще бъде позитивна. Звездите ви поучават да бъдете поредни и да не вземате прибързани решения. Тези, които работят в региона на продажбите, биха могли да имат приемливи триумфи тези дни. Тези, които работят с интелектуални планове, също ще имат положителни резултати. Сведете размера на работата си до допустимия най-малко и се постарайте повече време да почивате. Не допускайте умствена отмалялост. Бъдете деликатни с някои изкушения, които могат да се появят през идващите дни.

Благоприятни дни –23, 24, 27, 28

Бъдете внимателни – 25, 26

Риби – Ще бъдете продуктивни и ще работите отлично в екип. Бъдете рационални, когато вземате решения. Възможно е вниманието ви да е ангажирано с разрешаването на фамилни проблеми, за които до момента не сте имали задоволително време или запаси да се погрижите. Може да има непредвидени разноски за ремонт на дома или други поправки. Бъдете търпеливи към околните хора, въздържайте се от рецензии. Като цяло ще имате една удобна седмица за хармонизиране на връзките. Предстои ви прелестно прекарване. Мнозина ще възобновят любовна спекулация, евентуално загадка, тъй че те ще почувстват нова пристрастеност. Това е добър интервал за мини почивка, пътешестване или уикенд за смяна на ситуацията и търсене на сантиментални моменти.

Благоприятни дни –25, 26

Бъдете внимателни – 22, 27, 28
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР