Това е най-прекрасното време от годината. Да, празничният сезон на

...
Това е най-прекрасното време от годината. Да, празничният сезон на
Коментари Харесай

Бизнес продуктите на MSI - на коледни цени

Това е най-прекрасното време от годината. Да, празничният сезон на 2021 година към този момент лети към нас и знаете, че тъкмо зад ъгъла се крият доста фантастични оферти! От висок клас професионални монитори до превъзходни компютри вид " всичко в едно " (AIO) - безусловно ще попаднете на договорка, която е прекомерно добра, с цел да се откажете от нея.

Фактори, които би трябвало да вземете поради при покупката на монитори и настолни компютри за бизнеса

Разбира се, тъкмо в този момент е идеалният миг да надградите своя домакински офис или своя бизнес, а може би даже и двете.

Но по какъв начин тъкмо да изберете верния артикул? Избраният от вас освен би трябвало да може да свърши дилемите по-бързо и по-ефективно, само че и да се впише в работната ви среда, без да я " прекатурва наобратно ".
Ето няколко фактора, които да имате поради, преди да натиснете бутона " купи ":

Размер и форм фактор

Независимо дали приказваме за размера на монитора, или за размера на вашия настолен компютър купувайте единствено това, което ви пасва. Всичко друго основава единствено главоболия. Например, в случай че употребявате относително малко бюро като работно пространство, големият настолен компютър, който заема три четвърти от него, не е най-хубавият избор.

Когато обмисляте избора на бизнес настолни компютри, насочете се към машини с релативно дребен форм-фактор, които заемат минимална повърхност. Това освен обезпечава по-изчистено работно пространство, само че също по този начин оставя място за други неща, които може да са ви нужни, с цел да си свършите работата.

Бизнес приложенията рядко употребяват огромен изчислителен запас, тъй че по-малките машини могат да обезпечат нужната продуктивност, с цел да ви правят работа. Въпреки това, в случай че имате потребност от огромна изчислителна мощ, с цел да вършиме комплицирани математически интервенции или да работите с огромни и комплицирани електронни таблици, ще откриете няколко компютърни модела с дребен форм-фактор, които имат изненадваща мощност.

Производителност и спецификации

Когато поръчвате бизнес екран или настолен компютър, би трябвало да имате някаква визия за това от какъв хардуер имате потребност или най-малко с какви спецификации да е той. След това се уверете, че разпределяте вярно бюджета си и го насочвате там, където той ще даде най-голяма добавена стойност.

Проверете резултатите от бенчмарк проби като Cinebench и CPU-Z за настоящия си хардуер и ги сравнете с частите, които обмисляте да закупите. Трябва да сте уверени, че с новата покупка няма да получите по-слаба и по-стара машина, която няма да ви прави работа.

Когато става въпрос за монитори, от решаващо значение е да изберете верния. Например бизнес експертите, които си служат главно с документи и комплицирани диаграми, не се нуждаят от функционалности като необятна цветова гама или HDR. Вместо това те имат потребност от превъзходна ергономия и комфорт при гледане на монитора през дългите работни часове. И назад, експертите, които работят с чувствителни към цветовете графики и изкуство, не могат да вършат компромис с функционалности като HDR и необятна цветова гама.

Модел AIO или настолен компютър?

Компютър вид " всичко в едно " (AIO - от All-in-One) съумява да побере всеки компютърен съставен елемент в рамката на монитора. Така че, в случай че се пробвате да се насладите на бюро без голям брой устройства и плетеница от кабели, комбинирайте своя компютър AIO с безжични периферни устройства. В този случай ще получите най-чистата допустима настройка!

Трябва обаче да имате поради, че множеството модели вид " всичко в едно " вършат някакъв компромис във връзка с изчислителната мощ поради неналичието на място за дейно разпръскване на топлината. Въпреки това моделите AIO на MSI са проектирани да обслужват бизнес приложения и други задания като сърфиране в интернет без никакви проблеми. Те не " се предават ", най-малко на този фронт.

Все отново, в случай че постоянно се постанова да стартирате интензивни работни процеси, по-добре да се ориентирате към настолен компютър. В нашето портфолио можете да намерите изненадващо мощни компактни модели.

Технологии, грижещи се за очите

Работата може да направи по този начин, че времето като че ли " тече безпределно ". Ако сте в работната зона, може да усетите, че се взирате в монитора с часове, без да поглеждате встрани даже за момент. Въпреки че е здравословно да вършиме чести почивки и ние предлагаме да вършиме тъкмо това, знаем, че това не всеки път е допустимо.

Функциите, създадени с грижа за очите, като екрани без вибриране и технология с понижена синя светлина, ви оказват помощ да работите, минимизирайки натоварването на очите. Ако сте склонни да работите доста часове, определете това като значим аршин при преценката за покупка на бизнес екран.

Сертификатите TUV са отличен метод да намерите артикули, които съблюдават избран стандарт, ориентиран към грижата за очите. Потърсете тези етикети за документи на продуктовите страници, с цел да сте сигурни, че полагате най-хубавата грижа за очите си.

Продуктови линии на MSI за бизнеса и за висока работливост

Когато става въпрос за компютърни устройства за бизнеса, от решаващо значение е да помислите по какъв начин наподобяват тези артикули и да гарантирате, че те не заемат прекомерно доста място на бюрото ви. Философията при създаването на бизнес продуктите на MSI е ориентирана към дизайна, концентрира се върху основаването на прелестни артикули с грациозен жанр за работната среда.

Многобройните награди за дизайн Red Dot, извоювани от нашите артикули, са удостоверение за триумфите им. Така че, с цел да ви помогнем при вашето извършване на покупки за празничния сезон, дано забележим какви артикули заслужават да попаднат във вашето работно пространство.

 Бизнес продуктите на MSI - на коледни цени

Елегантен бизнес екран

Мониторът е вашият прозорец към външния свят. Така че без значение дали се занимавате с математически формули, или сте " се заровили " в сериозни за задачата на вашата компания документи през работния ден, заслужавате изчистена и професионална работна среда. Модерните бизнес и продуктивни монитори на MSI са ориентирани към главното - освен това с финес. Те съчетават замайващ дизайн и отличен IPS панел със общоприети за промишлеността функционалности с грижа за очите за по-удобно зрителско преживяване.

Modern MD271PW

Бизнес мониторът Modern MD271PW е първото нещо, което ще забележите, когато влезете в стая, в която е подложен подобен. Той съчетава тънки " като бръснач " рамки, превъзходно бяло покритие и величествен IPS панел с резолюция 1080p и кадрово освежаване 75Hz в артикул, който с горделивост ще представяте като марка за вашия бизнес. Нещо повече, MD271PW също получи премията за дизайн Reddot за 2021 година - още едно доказателство за красивия му дизайн.

Мониторът може да се похвали и със документ TUV за най-хубавите технологии с грижа за очите като Anti-Flicker против вибриране и Less Blue Light за по-малко синя светлина. С тях можете да сте спокойни, че свеждате до най-малко напрежението на очите, даже по време на продължителни работни сесии.  Бизнес продуктите на MSI - на коледни цени Професионални монитори от висок клас

Работата със комплицирани, чувствителни към цветовете графики или други приложения значи, че не можете да вършиме никакъв компромис нито с разграничителната дарба, нито с точността на цветовете, когато става въпрос за екран за работа. Професионалните монитори от висок клас се доставят с фабрично калибрирани цветове, като по този метод обезпечават допустимо най-хубавото цветово покритие с висока степен на акуратност.
Промяната на образното усещане на два цвята на монитора се мери като разлика - dE (Delta E). Стойност Delta E, по-малка от 3, се смята за допустима за професионални артикули, като по-ниските стойности са по-добри.

Summit MS321UP

Ако търсите професионални монитори, които обезпечават чудесно цветово покритие, висока акуратност и дават висока разграничителна дарба, Summit MS321UP е идеалният избор.

Проектиран с концепцията да се откроява над останалите модели на пазара, MS321UP съчетава грациозен дизайн със спецификации от висок клас за безкомпромисна работна сесия. Той може да се похвали с 4K IPS панел с фабрично калибрирана цветова гама 95% DCI-P3 и Delta E под или равна на 2 - идеално решение за експерти, които работят с приложения, чувствителни към цветовете.

Тънки и мощни компютри " всичко в едно "

Понякога имате потребност от компютър, който прави това, което ви би трябвало, като в същото време заема минимално място на бюрото ви. Какво ще кажете да извършите още една стъпка напред?

Компютрите вид " всичко в едно " (AIO) резервират цялата си изчислителна мощ в границите на монитора. Без кабели, висящи към работното ви пространство, и нищо за ръководство. Просто включвате периферните си устройства като мишка и клавиатура и стартирате работа! AIO компютрите на MSI са проектирани с мисъл за бизнеса. Те разполагат с нужната мощ, с цел да свършите работата, без да заемат в допълнение място на бюрото.

ModernAM242TP 11M

На пръв взор компютърът вид " всичко в едно " Modern AM242TP 11M наподобява като елементарен екран на MSI. Той е луксозен, с изчистен дизайн и тънки " като бръснач " рамки от трите страни. Но когато се вгледате от близко, стартирате да забелязвате, че той наподобява по-подреден от всеки компютърен модел, който в миналото сте виждали, тъй като е изцяло функционираща машина с Windows.

 Бизнес продуктите на MSI - на коледни цени

AM242TP 11M се предлага с процесори на Intel до Core i7 1165G7 и с графична карта Intel Iris Xe за страхотна продуктивност, когато става въпрос за офис задания. В допълнение - този компютър " всичко в едно " може да се похвали с 23.8 " сензорен панел IPS с резолюция 1080p и технологиите на MSI Less Blue Light и Anti Flicker. Той подсигурява, че можете да си свършите работата, без да вършиме компромис с комфорта за очите или с процесорна мощност при справяне с офис задания.
Ако не се нуждаете от сензорен панел, моделът AM241P 11M е превъзходна алтернатива, която ще икономиса част от бюджета ви. Той предлага същия екран и хардуер като AM242TP, само че екранът не е сензорен.

Компактни бизнес и продукционни лични компютри

Компактните компютри оферират с една степен по-висока продуктивност спрямо компютрите вид " всичко в едно ". Да, те заемат някакво място на бюрото ви, само че то е минимално и на процедура размерът им даже не се приближава до пълноразмерен настолен компютър. Ако имате потребност от още по-голяма продуктивност, те ви я обезпечават на бюрото (буквално), тъй че в действителност си заслужават.

Компактен настолен компютърMSI PRO DP21

Благодарение на комбинацията от изобретателен дизайн, ефикасни решения за разпръскване на топлината и процесорите за настолни компютри на Intel от 11-о потомство, машината PRO DP21 предлага продуктивност от настолен клас в непретенциозен 2.3-литров корпус. За съпоставяне, елементарен настолен компютър в кутия ATX е с размер към 30 литра!

 Бизнес продуктите на MSI - на коледни цени

Компютърът PRO DP21 се предлага с процесор за настолни компютри Intel Core i7 11700 от 11-о потомство и 64 GB двуканална памет вид DDR4. Тази машина разполага с двойка портове COM, които ви разрешават да се свържете с постоянно употребявани POS устройства като баркод скенери и принтери за касови бележки.
Въпреки че машината е побрана в едвам 2.3-литрова кутия, ние сме я проектирали по подобен метод, че да разрешава елементарно надграждане и поддръжка, когато тя е нужна. Когато премахнете страничните капаци, получавате достъп до един твърдотелен диск M.2 SSD, два диска 2.5 " SATA HDD или SSD и двата модула памет.

Присъединете се към празничния фестивал с бизнес артикули на MSI

Ние към този момент усещаме празничното въодушевление! Затова MSI се причислява към празненствата със лични оферти!

Ако планирате да си вземете екран и настолен компютър за вашия бизнес, който придава класа на вашето работно пространство, или компютър " всичко в едно ", който икономисва място, само че ви разрешава да си свършите работата, този празничен сезон е най-хубавото време да натиснете бутона " Купи "!

В допълнение към празничните отстъпки от търговците на дребно за поредна година можете да спечелите и фантастични награди от MSI. Купувачите, които си поръчат артикули, отговарящи на изискванията, като монитори, компютри " всичко в едно " или настолни компютри на MSI по време на празничния сезон 2021 година - от 1 декември 2021 година до 31 декември 2021 година - могат да се възползват от тези награди.

Не се тормозете, можете да употребявате бонусите чак до 14 януари 2022 година, тъй че няма потребност да бързате.

Празнични награди от MSI за 2021 година

През целия декември 2021 година купете артикули Business & Productivity или Content Creation на MSI, с цел да спечелите чудесни награди. Ето какво можете да грабнете:

Светеща лента за екран MSI Modern LED Lux

Независимо дали работите от у дома, или създавате работна среда в офиса, ще се насладите на първата премия, която предлагаме - светещата лента за екран Modern LED Lux на стойност $69.99. Можете да получите продукта като безвъзмездна премия, когато през този празничен сезон купувате артикули на MSI, отговарящи на изискванията.
Освен че осветява работното ви пространство, без да ви заслепява или да се отразява от монитора ви, светещата лента LED Lux ви оказва помощ да се фокусирате, когато се постанова да работите измежду нощ или в тъмна стая. Този артикул комбинира тънки аеродинамични линии с изчистен дизайн и здрава структура, придаващи му грациозност, която носи класа на вашия домакински офис и/или работно пространство.

Фитнес приложението Centr: безвъзмезден едномесечен абонамент

С наближаването на празниците доста от нас са склонни да не помнят поставените цели за здравето и стартират да прекаляват с вкусна храна, нали?
Е, ето един метод да се върнете на вярната " писта ", освен това със жанр. Тренирайте, яжте и живейте по-добре с Крис Хемсуърт и неговия екип посредством мобилното приложение Centr. Този празничен сезон закупуването на артикули на MSI, отговарящи на изискванията, ще ви разреши да получите гратис едномесечен абонамент за Centr (на стойност $29.99).

Открийте повече детайлности за промоционалните предложения на.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР