Това, че е много вероятно да падне мониторингът на България

...
Това, че е много вероятно да падне мониторингът на България
Коментари Харесай

Христо Иванов: Юнкер беше поел ангажимент да ликвидира наблюдението над България

Това, че е доста евентуално да падне мониторингът на България от Европейска комисия за правораздаване и вътрешен ред, не е вест, Юнкер беше поел политически ангажимент да ликвидира наблюдението и виждаме осъществяването на този ангажимент по един много непоследователен метод. С сходна договорка няма да се решат проблемите на България, разяснява в предаването „ Лице в лице” Христо Иванов – някогашен министър на правораздаването.
Източници на bTV: Без повече евродоклади за върховенството на закона Наблюдението обаче на този стадий не отпада изцяло
Европейската комисия ще разиска и показа на следващия ден отчетите за България и за Румъния по механизма за съдействие и инспекция. Според източници на bTV няма да има повече отчети за България.

Дори и това да написа в Доклада, той занапред би трябвало да се утвърди Европейския съвет и Европейския парламент. Ще си създадем неприятна политическа услуга, означи още Христо Иванов.

Той напомни, че се приготвят нови механизми за още по-сериозни наблюдаване за върховенството на закона. „ Те ще важат за всека страна и тогава България ще получава наказания, а не рекомендации, както досега”, уточни Христо Иванов.
Евромониторингът освен не пада, само че и ще обхване целия Европейски Съюз Делата за нарушение на върховенството на закона може да се гледат по бързата процедура
Време е България да спре да чака някой да й оправя проблемите, а сами да ги решим, прикани и ген. Атанас Атанасов от Демократична България.

Двамата бяха безапелационни, че арх. Борислав Игнатов е доста добър претендент за кмет на София.

„ Той е експерт, който схваща от градоустройство и знае главните проблеми и по какъв начин един град да бъде модерен”, уточни Христо Иванов.

Според ген. Атанасов, главният проблем който потегля от София и минава през цялата страна е неразследваната и ненаказаната корупция. „ Българските жители демонстрират, че желаят смяна, по тази причина предлагаме самостоятелен човек, на който не могат да му дърпат конците”, разяснява още ген. Атанасов.
Борислав Игнатов: Готвя се за балотаж с Фандъкова или Манолова Основният проблем на София е корупцията, твърди архитектът
Двамата означиха, че в останалите градове отвън София – като Варна, Пловдив, Бургас, Русе и Велико Търново –„ Демократична България” също предлага хора, които са потвърдени експерти. По думите на Христо Иванов Демократична България прави дейна акция с претенденти в над 180 обитаеми места.

За София ген. Атанас Атанасов беше безапелационен, че арх. Игнатов ще отиде на балотаж.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР