Това беше възможно най-грозният български парламент, който поне аз съм

...
Това беше възможно най-грозният български парламент, който поне аз съм
Коментари Харесай

Като грозно явление оцени Каракачанов 45-то НС

" Това беше допустимо най-грозният български парламент, който най-малко аз съм следил. Това беше един парламент, в който надвиха желанието с бързите промени в законодателството да се вземат решение партийни и персонални проблеми, а не парламент, който да поработи най-малко една година и да промени политики или законодателство, което ще бъде потребно за хората ".

Такава оценка сложи водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов на късия живот на 45-то Народно заседание. По думите му стигнало се до такава степен, че даже една остаряла зурла от алените среди обяснила цинично, че персонално тя правила поправката " Джамбазки ". " Тези хора имаха за цел да трансформират Изборното законодателство за своя изгода и нищо повече ", ядоса се Каракачанов.
 Служебният кабинет се зае да написа и нов Изборен кодекс
Служебният кабинет се зае да написа и нов Изборен кодекс

Това заяви министър председателят проф. Георги Близнашки в телевизионно изявление. По думите му специалисти работят интензивно, с цел да могат да предложат плана незабавно след образуването на 43-то Народно събрание. Проектът за нов Изборен кодекс планува смесена изборна система, съгласно която половината депутати да са мажоритарно определени, а останалата половина - съразмерно.

Той бе безапелационен, че 45-тият парламент бил едно грозно събитие, в което част от партиите в него се пробвали да решат идните проблеми на парламентарни избори със законови промени. Една друга остаряла зурла, която също говорила срещу мутрите е създател на Избирателния кодекс, който по този начин стремително бил изменен още веднъж в тяхна изгода. Същата тази остаряла зурла направила нов изборен кодекс, единствено че не ги обслужил . " Това са хора, които умеят добре да плюят, храчат и да викат, само че не могат да мислят, а съм уверен, че не са чели историята на България, всяко нещо, което правиш в своя изгода, неизбежно се обръща против теб ", посочи Каракачанов.
 И Каракачанов подхвана тематиката за смяна на Конституцията
И Каракачанов подхвана тематиката за смяна на Конституцията

Вътрешна македонска революционна организация очерта условия за патриотично обединяване, подава ръка на НФСБ, " Атака " и " Воля "

Другото огромно изменничество, което било осъществено, е на всички места отвън Европейски Съюз да се откриват безсистемно секции, уточни Каракачанов.

Този парламент не се погрижи за повдигане на пенсиите или на заплатите, а се погрижи за повдигане заплатите на депутатите.

Какви министри назначава президентът в служебното държавно управление си е негово право, разяснява още Красимир Каракачанов. " С мен не е правил съвещания, дано да забележим какво ще свърши това държавно управление . Неговото значение е да организира почтени и сполучливи предварителни парламентарни избори ", изясни водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Каракачанов няма терзание за възможна проверка на кабинета " Борисов-3 ". Той уточни, че елементарно се осветява и елементарно се приказва, само че дано да съпоставим какво е оставил всеки един министър след себе си.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР