"Това беше моята грешка и съжалявам", каза главният изпълнителен директор

...
"Това беше моята грешка и съжалявам", каза главният изпълнителен директор
Коментари Харесай

Зукърбърг се извини пред Сената на САЩ

"Това беше моята неточност и скърбя ", сподели основният изпълнителен шеф на "Фeйсбук " Марк Зукърбърг, който сервира формалните си извинения пред американския Сенат за позволените неточности във връзка с отбраната на персоналните данни на потребителите на обществената мрежа и нейното потребление за политически операции.

Фейсбук изтрил известия на Зукърбърг в непознати профили

Фейсбук призна, че чете известията в Messenger

Cambridge Analytica отхвърли обвиняванията на Фейсбук

"Днес е явно, че не сме създали задоволително, с цел да предотвратим злоупотребата с тези принадлежности. Не сме подхванали задоволителни ограничения, с цел да подсигуряваме нашата отговорност и това беше огромна неточност ", сподели Зукърбърг.

"Ще отнеме време, с цел да бъдат сполучливо приключени всички нужни промени ", добави той.

Милиардер приказва пред Сената по време на чувания, които започнаха през днешния ден и ще продължат в сряда. Той оправда грешките си с младостта си и с това, че обществената мрежа е невиждан план.

Целта им е да се откри по какъв начин данните на 87 милиона консуматори на „ Facebook “ са се оказали в ръцете на английската компания „ Кеймбридж аналитика “ (Cambridge Analytica ), която ги употребява за политически цели.

Тук можете да ревизирате дали сте измежду десетките милиони консуматори на обществената мрежа, наранени от приключването на персонални данни.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР