Това беше едно емоционално заседание, моят призив към зрителите и

...
Това беше едно емоционално заседание, моят призив към зрителите и
Коментари Харесай

Академик Николай Денков: На партийни срещи се говори набързо, това беше емоционално заседание

" Това беше едно прочувствено съвещание, моят апел към феновете и към хората е да бъдат по-толерантни ", сподели учен Николай Денков пред bTV във връзка на записа от съвещанието на " Продължаваме промяната ", което Радостин Василев записа и даде на медиите.

" Темата за службите беше неправилно интерпретирана. В тези случаи - на партийни срещи се приказва небрежно, не е изявление. Смисълът на това " координиране " (бел. р. репликата, че шефовете на службите са съгласувани с посолствата) беше, че шефовете на службите би трябвало да имат достъп до класифицирана информация и равнища не секретност в партньорските служби. Това е условие, с цел да може човек да си свърши работата. Казано обаче по къс метод, това закупи друго значение. ", изясни още Денков.

Запитан дали ще има чистка в администрацията и тя ще стигне до учебните заведения, той сподели: " Никога не е ставало думи за просветителната общественост, това беше небивалица на ГЕРБ. "

" В разследващата общественост обаче има проблем. ", продължи Денков. " Там работи правилото за одобряване сред изпълнителна и президентска власт. С многото служебни държавни управления обаче това разделяне отстъства. Идеята е то да се върне. "
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР