Тото Волф сподели, че световните шампиони от Мерцедес са с

...
Тото Волф сподели, че световните шампиони от Мерцедес са с
Коментари Харесай

Мерцедес се готвят за тежък сезон 2019

Тото Волф показа, че международните първенци от Мерцедес са с приготвили за " доста сложен и комплициран " сезон 2019, защото чакат свирепа конкуренция от страна на Ферари и Ред Бул. Немският тим се трансформира във втория в историята на Ф1, който печели пет поредни двойни трофеи. Те преобладават от началото на турбо-хибридната епоха през 2014 до през днешния ден. Волф, обаче, остава крепко стъпил на земята:

" Това е много комплицирана психическа обстановка. Има риск да привикнеш към успехите, само че аз считам, че тимът ни преодоля това затруднение. Всяка година, обаче, работата става все по-трудна. Ние слагаме летвата, а съперниците ни стават по-енергични и стимулирани от нас ".

" Трябва да приемеш, че другите тимове също са мощни, и че може да загубиш шампионата догодина; би трябвало да уважаваш достиженията, които съперникът може да завоюва. Точките се нулират при започване на сезона, не запомнили сме за петата купа и ще се борим крепко за шеста. Дали ще успеем или не – това ще разберем идната година ".

F1 2019: Mercedes braced for tough Ferrari and Red Bull challenge pic.twitter.com/lgUgWxH5dl
— nemesisDJ (@thomas_behan) 21 ноември 2018 година Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР