Тотнъм записа трета поредна победа във Висшата лига. Лондончани разбиха

...
Тотнъм записа трета поредна победа във Висшата лига. Лондончани разбиха
Коментари Харесай

Тотнъм отнесе Норич за трета поредна победа във Висшата лига

Тотнъм записа трета поредна победа във Висшата лига. Лондончани разрушиха с 3:0 вкъщи Норич в мач от 15-ия кръг. Лукас Моура откри резултата в 10-ата минута, а едвам в 66-ата минута Давинсон Санчес удвои. Крайният резултат оформи Хюн-Мин Сон в 77-ата минута.

С триумфа „ шпорите” събраха 25 точки и излязоха на пето място във краткотрайното класиране. „ Канарчетата” са на дъното с 10 точки.

В 4-ата минута Лорис се оправи след рисков удар на Пуки. Шест минути по-късно Лукас Моура направи двойно със Сон, освободи се елегантно от бранител и с техничен удар от към 20 метра не остави шансове на вратаря за 1:0.

Едва в 66-ата минута лондончани сътвориха нова рискова опция. Хари Кейн получи пред наказателното поле от Дохърти и насочи мощен удар, след който Крул мазета в корнер. След неговото осъществяване Дейвис смъкна топката за Санчес, който с мощен шут от няколко метра нямаше по какъв начин да сбърка.

В 77-ата минута Сон постави точка на разногласието. Бен Дейвис комбинира със Сесеньон, навлезе в наказателното поле и откри Сон. Нападателят се освободи и със мощен шут в десния ъгъл вкара за 3:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР