Тотнъм временно се завърна в Топ 4 на Висшата лига,

...
Тотнъм временно се завърна в Топ 4 на Висшата лига,
Коментари Харесай

Тотнъм се завърна в Топ 4 след победа над последния във Висшата лига

Тотнъм краткотрайно се завърна в Топ 4 на Висшата лига, откакто предстоящо завоюва гостуването си на последния Шефийлд Юнайтед с 3:1. По този метод селекцията на Жозе Моуриньо се приближи на три точки от краткотрайния водач Манчестър Юнайтед, който след броени минути гостува на първенците от Ливърпул.

Голямата крачка към триумфа на " Брамал Лейн " беше мощното първо полувреме за " шпорите ", през което те небрежно поведоха с два гола.
Снимка: БГНЕС  Тотнъм се завърна в Топ 4 след победа над последния във Висшата лига (ВИДЕО)
Първият от тях бе дело на Серж Орие още в петата минута. Сон центрира от корнер, а крайният защитник се оказа най-съобразителен и от близко не остави късмет на Рамсдейл. Хари Кейн удвои задатъка на столичани с красиво попадение в 40-ата. Всичко стартира с неприятно изнасяне на топката от страна на " остриетата ". Хойберг открадна кълбото и незабавно подаде за Кейн. Звездата на гостите напредна мощно и с обмислен изстрел от границата на наказателното поле повиши до 0:2.

Двубоят стана концепция по-интересен в 59-ата. Дейвид МакГолдрик върна своите в мача, откакто приключи като характерен таран съвършено центриране на Джон Флек. Селекцията на Крис Уайлдър обаче нямаше доста време да мечтае, защото след няколко офанзиви, Тотнъм още веднъж дръпна с два гола разлика. Танги Ндомбеле реализира двойно подаване с Бергвайн, след което приключи по доста ексцентричен метод, с неочакван прехвърлящ удар, в мрежата на Рамсдейл.
Снимка: БГНЕС  Тотнъм се завърна в Топ 4 след победа над последния във Висшата лига (ВИДЕО)
До края момчетата на Моуриньо ловко " убиха " темпото в мача и с лекост подсигуриха своята победа №9 от началото на акцията.

След късата пауза, Тотнъм приема вкъщи Ливърпул, като дербито дава обещание да бъде извънредно забавно поради закачката, която към този момент имат между тях Жозе Моуриньо и Юрген Клоп.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР