Тотнъм ще предприеме най-сериозните и строги възможни мерки спрямо свои

...
Тотнъм ще предприеме най-сериозните и строги възможни мерки спрямо свои
Коментари Харесай

Тотнъм наказва феновете си, които са продали билети на привържениците на Цървена звезда

Тотнъм ще предприеме най-сериозните и строги вероятни ограничения по отношение на свои последователи, откакто ентусиасти на Цървена звезда нарушиха възбраната на УЕФА за наличие на мача от група " В " в Шампионската лига сред двата тима във вторник.

Феновете на сръбския клуб не получиха право да купуват билети за срещата в Лондон, откакто бяха осъдени поради прояви на расизъм по време на дуела от квалификациите за Лигата против ХИК Хелзинки по-рано през сезона.

Около триста последователи на Цървена звезда участваха в горната част зад вратата на стадиона на Тотнъм при загубата на обичания им тим с 0:5 късно нощес. Все още не ясно по какъв начин почитателите са се сдобили с входните талони за мача в британската столица. От Тотнъм обявиха, че ще санкционират своите ентусиасти, които са продали билетите си на сърби.

No Red Star fans at the game??? pic.twitter.com/Awe6l9tnL6
— Allison Jane Smith (@AllisonJaneSmi2) October 22, 2019
" Привърженици на Цървена звезда незаконно са придобили самостоятелни билети на пето равнище. Те обикаляха стадиона, с цел да се съберат в група. Полицията и стюардите незабавно идентифицираха и задържаха групата, която се оказа прекомерно огромна, с цел да бъде отстранена отвън стадиона незабавно. Ще предприемем най-строгите ограничения против хората, които са продали своите билети ", обявиха от лондонския клуб. Все още не е ясно какви ще бъдат глобите от страна на УЕФА по случая.
Шампионска Лига 3 кръг, вторник 22 октомври  Тотнъм 5:0краен резулат  Цървена звезда
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР