Тотнъм може да се сдобие с нов собственик, след като

...
Тотнъм може да се сдобие с нов собственик, след като
Коментари Харесай

Даниел Леви готов да продаде Тотнъм

Тотнъм може да се снабди с нов притежател, откакто актуалният началник на клуба – Даниел Леви, е подготвен да продаде „ шпорите “, оповестяват медиите в Англия.

Леви е подготвен да се раздели със своя дял в клуба единствено против доста добра оферта, като компанията Enic, в която Леви има 29,88% от акциите, държи87% от собствеността на Тотнъм.

В последните години той е отхвърлил няколко оферти от Азия и Америка за клуба, като в изявление пред Bloomberg съобщи, че не възнамерява да напуща клуба сега, само че би изслушал предложенията, в случай че те са от изгода за " шпорите ".

„ Нямам същински интерес да напусна Тотнъм, само че мое обвързване е да обмисля какво могат да ни предложат, тъй като не става дума за мен, а за товаь какво би било най-хубаво за клуба “, сподели Леви.

" Ние управляваме този клуб, като че ли е обществена компания. Ако някой желае да направи съществено предложение, бордът на Тотнъм ще го прегледа и в случай че считаме, че е най-хубавото за клуба, ще бъдем отворени за всичко ", добави президентът на лондончани.

Според британските медии Леви прави оценка Тотнъм на към 4,6 милиарда евро, което е по-висока цена от тази, за която Тод Боели купи Челси, само че е по-ниска от предложенията за Манчестър Юнайтед в последните месеци.

По обявата работи: Георги Димитров
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg