Тотнъм изненадващо може да се окаже сред основните претенденти за

...
Тотнъм изненадващо може да се окаже сред основните претенденти за
Коментари Харесай

Тотнъм ще си връща Ериксен за мачовете с Локомотив Пловдив

Тотнъм изненадващо може да се окаже измежду главните кандидати за подписа на датския плеймейкър на Интер Кристиан Ериксен едвам осем месеца, откакто го продадоха на “нерадзурите”.

Играчът обаче по този начин и не съумя да се наложи в състава на Антонио Конте и миланския гранд към този момент му търси покупател, оповестява “Кориере дело спорт”. Ериксен бе закупен през зимния трансферен прозорец за сума от порядъка на 27 милиона евро, само че в този момент са склонни да се разделят с играча за към 20 милиона.

От Тотнъм демонстрират сериозен интерес към 28-годишния датчанин, защото Жозе Моуриньо го харесва и счита, че би могъл да вдигне класата и да се впише бързо в отбора, чийто състезател бе цели седем сезона.

Португалският експерт се надява, че даже може да го има в състава си за конфликта с Локомотив Пловидив, който е на 17 този месец в Пловдив на " Лаута " от 19 часа. От Интер демонстрират сериозен интерес към халфа на лондончани Танги Ндомбеле и двата отбора може да решат да разменят двамата полузащитници.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР