Тотнъм и Ливърпул се интересуват от открието на Световното първенство

...
Тотнъм и Ливърпул се интересуват от открието на Световното първенство
Коментари Харесай

Тотнъм и Ливърпул си набелязаха откритие на Франция от Мондиала

Тотнъм и Ливърпул се интересуват от открието на Световното състезание за Франция - Рандал Коло Муани. Селекционерът на „ петлите “ - Дидие Дешан, включи 24-годишния нападател за първи път едвам преди три месеца. Но след положителните изяви против Австрия и Дания в Лигата на нациите през септември, Коло Муани попадна в листата за Световното състезание в Катар.

Нападателят прави мощен сезон със своя Айнтрахт Франкфурт, като е съдействал с осем гола и 11 асистенции в 23 мача. Въпреки че не съумя да попадне в първичния лист от 26 играчи за Мондиала, той в последна сметка отпътува за Катар като заместител на контузения Кристофър Нкунку. Впоследствие той стартира като титуляр при загубата с 0:1 от Тунис в груповата фаза и се чака да запише минути против Англия на четвъртфиналите в събота.

Според „ Foot Mercato “, Тотнъм и Ливърпул имат предпочитание да привлекат Муани. „ Шпорите “ се пробваха да го вземат още през лятото, само че нападателят избра да заиграе в Бундеслигата. Сега лондончани не са се отказали от него, само че ще срещнат сериозна конкуренция в лицето на Ливърпул.

Смята се обаче, че от Айнтрахт няма да преглеждат предложения под 60 милиона евро, като даже биха могли да изискат и до 80 милиона евро, като се има поради, че нападателят сподели отлична форма през акцията. Муани дойде при „ орлите “ като свободен сътрудник през лятото от френския Нант.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР