Тошко Йорданов, сценарист и дясна ръка на шоумена Слави Трифонов,

...
Тошко Йорданов, сценарист и дясна ръка на шоумена Слави Трифонов,
Коментари Харесай

Сценаристът на Слави: Лекари умориха баба ми, а го приписаха на COVID-19

 Тошко Йорданов, сценарист и дясна ръка на шоумена Слави Трифонов, упрекна лекарите от ямболската болница " Св. Пантелеймон ", че са умъртвили 93-годишната му баба от непросветеност, а по-късно са й приписали коронавирусна зараза, с цел да източват Здравната каса.

" Лекари убиха баба ми и записаха, че е умряла от ковид, с цел да вземат пари по клинична пътека! ", разгневен е Тошко Йорданов. Той споделя, че баба му постъпва в болничното заведение в Ямбол " Св. Пантелеймон " след лек инсулт, само че дни по-късно си отива от този свят с диагноза ковид, без да е имала нито температура, нито каквито и да е други признаци, присъщи за смъртоносния вирус.

" Разкарвали са баба ми от отделние на поделение, въпреки че след прекаран инсулт това може да е съдбовно и по този начин се оказа. Направили са й бърз тест и то без да е поискано единодушието й, а най-после са й създали и PCR тест, отново без да е имала каквито и да е признаци.

Доктор Рунков е обяснил на майка ми, че баба ми е с пневмония – нещо, което е абослютна неистина ", разтресен е Тошко Йорданов. Заради подправената съгласно сценариста диагноза, той и роднините му не могат да погребат умрялата стара жена.

Началникът на ямболската болница доктор Румен Рунков дефинира обвиняванията на Тошко Йорданов като " несериозна работа ", само че не пожела да разяснява дали се тормози от идна правосъдна кавга, каквито са желанията на Тошко Йорданов, приключва описа си " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР