TORSUS разпространи информация за любопитен свой проект, който представлява училищен автобус, предназначен за

...
TORSUS разпространи информация за
любопитен свой проект, който
представлява училищен автобус,
предназначен за
Коментари Харесай

TORSUS PRAETORIAN : Когато навън е Апокалипсис, но трябва да се ходи на училище

TORSUS популяризира информация за любопитен собствен план, който представлява учебен рейс, предназначен за приложимост в рискови и офроуд условия.

От TORSUS дефинират PRAETORIAN като най-екстремния учебен рейс в света, който обаче е в положение да предложи транспортирането на 35 ученика в пълен комфорт даже в най-неблагоприятните условия. За задачата тук се разчита на голямо разстояние от пътя, система за задвижване на четирите колела, седалки собствена разработка със специална тапицерия и опция за прибавяне на подлакътници.

Ученическият рейс TORSUS PRAETORIAN е разработен въз основата на платформа на MAN, като употребява и мотор и задвижване на същата компания. Базата тук е развита със специални офроуд гуми на Michelin

"PRAETORIAN на TORSUS е основан, с цел да може да се приспособява и моделира, и ние естествено разглеждаме други благоприятни условия за употребата на рейса в различни условия и сюжети по целия свят ", коментират от TORSUS. "Училищният автобус беше една от първите наши хрумвания, т.к.т PRAETORIAN е сигурен и стабилен автомобил, който може да отбрани своите пасажери дори в най-предизвикателните условия ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР