Тормоз в гимназията, нови групи приятели, скръб и, разбира се,

...
Тормоз в гимназията, нови групи приятели, скръб и, разбира се,
Коментари Харесай

Мили Боби Браун за новия сезон на Stranger Things: Плаках много

Тормоз в гимназията, нови групи другари, тъга и, несъмнено, ново страшилище са последните проблеми, които изпитват младежите от градчето Хокинс в "Stranger Things 4 " - идната част от научнофантастичния хорър сериал на Netflix.

Новият сезон стартира през 1986 година, месеци след конфликта в мола Starcourt, който остави Eleven (Мили Боби Браун) безсилна, тъй като загуби своя доведен татко. Групата другари е разграничена за първи път и се появява нова опасност, представяща ужасяваща тайнственост, която, в случай че бъде позволена, най-сетне може да постави завършек на ужасите в сериала.

„ Плаках доста през този сезон “, сподели Браун на международната премиера на сериала в Бруклин в събота вечер. „ Това е най-емоционалният сезон за Единадесет. Тя е безсилна и се пробва да се впише в ново учебно заведение и да разбере коя е и от кое място е пристигнала. Тя се бори със своята еднаквост и това е най-мрачното положение, в което в миналото е била. Тя е тъжна и трябваше да рева доста. Беше ми извънредно мъчно да рева толкоз доста! "

Четвърти сезон на сериала ще е разграничен на две елементи, като първата излиза на 27 май, а втората - на 1 юли.

„ Хвърлихме светлина върху това, през което минават някои деца в гимназията. Не е елементарен миг за Eleven. Тя в действителност не се вписва в новото учебно заведение “, сподели още Боби Браун. „ Искам да покажа на почитателите какъв брой извънредно е да бъдеш унизен и се надявам някои да спрат да го вършат. Освен това обичам постоянството на Единадесет. Тя е тъжна, само че в никакъв случай не се предава. Мисля, че всички можем да се поучим от нея.”

Епизодите от новия сезон са двойно по-дълги от тези от предходните сезони. Шон Леви, режисьор и изпълнителен продуцент на сериала, даде обещание повече екшън, само че сподели, че въпреки всичко остава фокусиран върху героите.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР