Топлите есенни дни разгониха певицата Мария. Дали хормоните на Марчето

...
Топлите есенни дни разгониха певицата Мария. Дали хормоните на Марчето
Коментари Харесай

Мара Отварачката Се Разгони

Топлите есенни дни разгониха певицата Мария. Дали хормоните на Марчето бушуват поради времето, или още веднъж е на пазара и си търси гадже, можем единствено да гадаем. Но едно е ясно – миньончето е все по този начин секси.

Отварачката захвърли облеклата и сподели пред цяла България какво крие под тях.

Бившата брадърка е апетитна хапка и идеал за доста мъже, които мечтаят да се допрян до изваяното тяло на пайнерката.

Излегнала се в леглото единствено по нищожно долни дрехи, което обрисува формите й, Отварачката пръска секс отвред. Сочното дупе на Мария конкурира това на всяка една спортистка. То е суперстегнато и Марчето не се тормози да го види цяла България. Силиконовите гърди на изпълнителката са като любеници – набъбнали и големи.

„Пръскаш секс отвсякъде“, гласят множеството мнения към фотосите на изпълнителката.

Мария рядко си разрешава да пуска такива провокации в обществената мрежа, само че този път изненада всички и нажежи до краен лимит почитателите си. Отварачката съвсем в никакъв случай не остава без гадже и точно това е причина да не демонстрира голото си тяло, защото мъжете й гневно я ревнуват.

Сексапилното миньонче изкара краткотрайна спекулация с предприемач от Англия, само че Мария бързо разбра, че господина от кралството не е за нея. Тя изостави богаташа, като посочи, че причина за това е дистанцията, което ги разделя, написа „България днес“.

Наскоро Отварачката се изясни в обич на новия си мъж, само че по всичко наподобява, че и тази връзка бързо завършва.

Сега певачката май още веднъж търси човек, с който да прекара живота си, и сме сигурни, че с това тяло и лъчение скоро ще открие.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР