Топлес моделът Силвия Юрукова отново е на почивка. Тетевенската красавица

...
Топлес моделът Силвия Юрукова отново е на почивка. Тетевенската красавица
Коментари Харесай

Топлес модел очарова Турция с апетитно дупе СНИМКА

Топлес моделът Силвия Юрукова още веднъж е на отмора. Тетевенската хубавица няма желание да завършва лятото и се насочи към изтънчен хотел в Турция, а в обществените мрежи съумя да нагорещи пристрастеностите с доста еротични снимки.

Наш кореспондент разбра от нейни другари, че в Турция всички я наричали Дженифър Лопес. Туристи декларирали, че задните й форми умерено могат да засенчат тези на световноизвестната певица. А Силвия дотогава степен се изкефила, че реши да пусне в обществените мрежи кадър на яката си дупара.



Местен предприемач желал да я открадне и направи своя жена, откакто я зърнал на плажа. Той й обяснил, че има заводи за произвеждане на чанти и обувки, както и цялостен автопарк с най-скъпите марки коли.



Юрукова не издава с кого е на отмора в южната ни съседка, само че поради честите й гастроли в страната и чужбина, най-вероятно на хоризонта се е появил някой специфичен мъж, който е сграбчил вниманието й.

Вероятно и на него се дължи смяната на Силвия, която изрично отхвърли алкохола и нощния живот, които преди този момент бяха нейна запазена марка. Сега го раздавала много по-духовно, храни се здравословно и оплътнява свободното си време с четене на книги и пътувания. show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР