Топла връзка между Съюза на съдиите в България и бандата

...
Топла връзка между Съюза на съдиите в България и бандата
Коментари Харесай

"Уикенд" гърми: Съдийката Владка, омъжена за зловещите „Боксове“, води пуча срещу Гешев. Надвисва сянката на Митьо Очите и Камен Куката…

Топла връзка сред Съюза на съдиите в България и бандата на „ Боксовете “ и Камен Балбузанов „ Куката “ в Плевен, който е обвързван и с Митьо Очите, лъсна около скандалното решение да бъде освободен килърът на студента Андрей Монов – Джок Полфрийман. Тя минава през арбитър Владислава Цариградска-Бировска и редица нейни решения. Това написа в. "Уикенд " в най-новия си брой.

Съдия Цариградска-Бировска е основателят на обръщението, подписано от над 300 съдии в страната против съдийската гилдия на Висш съдебен съвет, Иван Гешев и политическите реакции по проблема „ Джок Полфрийман “, разкриват магистрати. В апела Цариградска- Бировска се оплаква от опасност за независимостта на съдиите, нарушен баланс сред съд и прокуратура и какво ли още не. Зад това обаче лъсва обстоятелството, че тя се пробва да въздейства на прокуратурата и да нарушава салдото сред двете колегии.

Истинска бомба може да се разкрие, откакто се ревизира предишното, а и сегашното на арбитър Владислава Цариградска-Бировска от Районния съд в Луковит. Оказва се, че варненката, живееща в Плевен, е много известно име в ъндърграунда и светските среди, както в родният й Варна, по този начин и в Плевен и Бургас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР