Топ вирусолози, астролози и учени по света предвещават неочаквани събития

...
Топ вирусолози, астролози и учени по света предвещават неочаквани събития
Коментари Харесай

Предсказанията за 2022 година: Чака ни по-страшно от война


Топ вирусолози, астролози и учени по света предвещават непредвидени събития през 2022 година. За първи път от доста години насам прогнозите им са радикално противоположни. Едни имат позитивни прогнози, други са изпълнени с скептицизъм, написа Стандарт.

Вирусологът Ханс Клюге

Най-оптимистично звучат прогнозите на вирусолога Ханс Клюге, съгласно който в доста региони на света пандемията доста ще отслабне, дори ще завърши, само че ще има още болни по целия свят. Според него задачата на дилемите за планетата ще е имунизацията. Независимо от отслабването на заболяването обаче карантинните ограничения няма да изчезнат по света.

Предсказанията на Ванга



Ванга твърди, че през идната година връзки сред Америка и Русия освен ще се усложнят, само че може и изцяло да се прекратят. Изход от обстановката несъмнено ще се откри, само че явно няма да е през идната година. В същото време азиатските връзки ще се укрепят, а връзките Русия - Китай ще процъфтяват - търговията ще нараства, технологии ще се обменят.

Война обаче тя не чака. Бедността поради рецесията ще се усили, като огромни пластове от популацията няма да съумеят да подобрят финансовото си положение. Тя предлага хората да се заредят със успокоение и вяра за по-добри времена. Само по този начин ще съумеят да останат мощни и душевно спокойни.

Нейните предсказания са, че следващата година Русия може да се раздели на няколко страни. Москва няма да е столица, а ще бъде част въпреки това. Сибир и Урал също ще се отделят, като това ще е желанието на жителите там. Според нея хората ще привикнат към смъртоносната болест, тъй че вирусът ще се кара като елементарна настинка.

За страдание, тя не дава отговор на въпроса дали през 2022 ще е края на епидемията. По-скоро ще би трябвало да се привиква към новата действителност - нещо, което от дълго време предсказа Ванга.

Михаил Левин смени прогнозите

Един от най-хитовите астролози Михаил Левин дава доста оптимистична картина, за разлика от тази за 2021. Той твърди, че пандемията последователно ще стихне. Макар да не се чака изцяло да изчезне, последователно ще се трансформира в нормален тежък грип. Според него 2022 година ще бъде доста по-динамична и забавна спрямо 2021.

Ще донесе доста повече контакти, пътувания, неприкритост. Независимо от позитивните публични трендове обаче икономическите са на другия полюс. Кризата ще продължи, дори ще се изостри. Тенденцията за покачването на цените ще продължи, както и обедняването по света.

Павел Глоба е обезверен

Астрологът, чиито прогнози в най-голямата степен се сбъдват - Павел Глоба, твърди, че е доста мъчно още от в този момент да каже с детайлности какво ни чака, тъй като има много динамични процеси, които вървят в света. Той е безапелационен, че през 2022 година икономическата рецесия ще продължи. Тя ще донесе огромни промени в стопанските системи на всички страни. Според Глоба се чака и тотална пренастройка в политиката. Той чака и основни промени в климата. Не изключва световни естествени бедствия.

Очакванията на учените

Учените дават прогноза на основата на аналитични данни и математически модели. Норвежката компания " Rystad Energy " предсказва растеж на международната стопанска система за 2022 година поради покачвания рандеман на петрол и газ. Независимо, че се чакат още ограничавания в COVID-а, те няма да понижат деловата интензивност. Инфлацията ще се повишава, само че и заплатите ще тръгнат нагоре, тъй като безработицата ще се понижава. Държавите от ден на ден ще отделят средства за обществена политика.

Руската Ванга - Матрона Московская, която предсказа Първата и Втората международна война, твърди в предсказанията си за 2022-а, че няма заплаха от Трета световна война. Въпреки това човечеството ще е пред комплицирани тествания.

Държавите в началото няма да съумеят да се договорят, само че по-късно ще се схванат, цитира думите ѝ локално издание, като твърди, че заслугата ще е на Русия.

Пророчицата поучава хората да не имат вяра на лъжливи пророци, които проповядват жестоки спорове, тъй като човечеството го чака отсега нататък друга огромна заплаха.

" Война няма да има, само че без война ще има доста жертви, всички мъртви ще лежат по земята, твърди тя. Според нея апокалипсисът ще се избегне, в случай че доста от хората, които са в този момент под внушаемост, се разсънят. За това е нужна повече нематериалност и религия в Бога.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР