Топ пропагандистите на Руската федерация печелят милиони хонорари от лъжите,

...
Топ пропагандистите на Руската федерация печелят милиони хонорари от лъжите,
Коментари Харесай

Топ пропагандистът на Путин цинично: Единствено в Русия се спазват човешки права

Топ пропагандистите на Руската федерация печелят милиони възнаграждения от лъжите, които изричат в народен ефир. Те настойчиво убеждават феновете в хуманността на Москва и фантазиите на Кремъл да създаде хиляди танкове и милиони снаряди, с които да вземе превес във войната в Украйна. 

" Единствената страна, в която има независимост, почитание към индивида и неговите права, е Русия. Единствената страна, която е издигнала европейските полезности ", сподели Соловьов. 

Истината обаче е, че Русия е страната, която репресира публицистите, одобри мракобесен закон, с цел да заглуши свободните медии в разгара на войната, потуши антивоенните митинги и арестува десетки хора. 

На фона на заканите, че Москва занапред ще отприщва силата си против неприятния Запад, обстановката на фронта наподобява друго. По-рано самият Соловьов призна, че войната ще бъде продължителна и избухна с прогноза, неподходяща за руснаците. Симонян пък несъзнателно признава, че съветските " референдуми " в Херсонска и Запорожка области са подправени. 

 

Междувременно държавната организация ТАСС заяви за офанзива в град Киреевск в Тулска област, която съгласно информацията е била осъществена от украински дрон. Пострадали са трима души. Засегнати са и жилищни здания.Местни медии и телеграм канали разгласиха фрагменти от града, на които се вижда кратерът от детонацията.

Няма удостоверение и от украинска страна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР