Топ дизайнерката Мегз шокиращо се появи по секси пижама в

...
Топ дизайнерката Мегз шокиращо се появи по секси пижама в
Коментари Харесай

Мегз отиде на дискотека по пижама. Дузина плеймейтки и звезди я последваха!

Топ дизайнерката Мегз шокиращо се появи по секси пижама в столичен клуб. Мегз се Слави с творчеството и щурите си хрумвания и както Blitz първи осведомиха, хубавицата още веднъж се появи извънредно секси на малко стори в инстаграм, на което се виждат зърната й.

Поводът за това бил Пижамено Плейбой празненство , на което хубавицата по традиция е основен дизайнер. Този път Мегз решила да се развихри по-сериозно и да облече освен себе си, а и всички посетители на празненството. Цяла дузина плеймейтки и самите уредници, измежду които Христо Сираков и Любен Дилов наследник също били с пижами. Самият притежател на клуба и група негови другари от бизнес средите също се присъединили в новаторската концепция. Сред Вип гостите били още Жени Калканджиева, Антония Петрова, Патрашкова и Мария, които също нахлузили пижами.

Нещо повече, на входа се раздавали Плейбой халати, с цел да може всеки, които не е спазил дрескода да се преобрази също. А самото заведение било преобразено в голяма спалня.

Говори се, че Христо Сираков е вдигнал ръце от Мегз, тъй като дизайнерката желала колосални суми за бюджет . Тя не пестяла грам и харчела пари като обезумяла за всевъзможни капризи, които след това наричала значими детаили. Но цялото заведение било резервирано още два дни след оповестяване на празненството и всички спонсори полудели по концепцията за Колежански вид празненства като тези в Америка. Интересът бил голям, по тази причина на Христо му се налагало да търпи щурите маркетинг хрумвания на Мегз. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР